Godnatt

Drog hem till linn en stund ikv och kollade på tv och så, sen drog jag hem å gjorde inte så mkt ..
nu ska jag sova
Natti !

Söndag

God morgon !

Vaknade nyss och är helt seg i kroppen. idag orkar jag inte göra nått alls bara ta de lungt och kanske kolla på nån film .    vad äre för väder här i örebro ?! ser helt spökit ut me dimma å skit ! juste jag drömde om spöken i natt oxå !!
fyfan och de värsta är ju att de känns så verkligt
.
Guld kväll

tja tja 

kom hem för typ en timma sen .. försfestade hos casy me linn å några grabbar.. sen drog vi till frimis som är 20+ men vi kom in eftersom vi känner vakten ;) drack två shott där inne + en rosapanten haha sen va alla redan fulla innan . ! vart lite mkt för min del iallafall. sitter hemma nu och är fortfarande full !!
nu ska jag sova lite !
 natti natti

( 04:55 )


 

Lördag

God morgon haha vaknade kl 3 idag , äntligen fick jag sova ut inatt :P vad händer ikv då ? haha fest ? vem vet ..
orkar inte skriva så mkt just nu :P
sitter och kollar på svampbob på MTV haha ska fortsätta å göra de


DÖD !

tja alla cp !

 kom nyss hem från frimis . säger bara DE VA FÖR BRA KVÄLL !  tack till tvillingarna som va med mej hela kvällen <3  dansade mkt , fullt med folk! TUMMEN UPP !!! 
sitter hemma nu och har för ont i mina fötter och dricker 2 liter vatten! haha . ne nu ska jag hoppa ner i sängen och sova
Nattinatti (:

Fredag 27/11

Grattis till david min barndomsvän som blir 18 idag , och även grattis till min bror som oxå fyller.   om ni inte visste så har jag en bror oxå.  men iallafall håller på och sminkar mej samtidigt som jag väntar på sofie å linn . vi ska förfesta lite hos mej sen vid 11 så drar vi till frimis och röjer ! kommer bli sjukt bra kväll . marcus ska spela så självklart blire bra musik ;)
Idag har jag inte gjort så mkt varit i skolan och så.


ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT INTERNET !!


fredag FEEEEST !

sitter å dricker hos casy med några , CHILL ! ska dra ut till frimis vid 11 nångång haha PZ !


Fredag HELG !

Äntligen så är de helg igen :)
Ikv blir de att fira Casy hon fyller nämligen 19 imorn . ikv blir de massa supsupsup
!!
just nu är jag hemma hos mami så passade på att sätta mej vid datan haha vad annars?!
ska snart käka lite korv med bröd ^^
När jag hör " korv med bröd " så tänker jag på en person haha !
Senare ska jag hem till pappa och fixa mej lite sen blire att dra till flickvännen med bästavän :P

kommer bli :

Förfest
Krogen
Efterfest


omg undra hur jag kommer må imorn haha !
kanske bloggar lite senare hos casy får se om jag har tid till de
Ciaao

Tisdag

hellu (:

idag har jag varit i skolan slutade kl 11 :) , drog hem sen och sov... vaknade sen utav att de ringer på porten men orkade inte öppna, trodde ändå att de skulle vara nån till pappa så jag somnade om . sen hörde jag att nån kom in så då öppnade jag ögonen å ser linns ansikte haha ! vi snackade lite sen drog hon , då hoppade jag in i duschen och sen mötte jag linn vid press , vi drog till casy. nu sitter vi här hos henne å gör inte så mkt än :P ..

mitt äckliga internet kommer nångång nästa vecka, men hoppas att de kommer snart ! känns som om mitt liv är borta hahaha !!!!Måndag 16/11

Sorry för DÅLIG upptatering! Har inte haft internet för jag har fylltat med min pappa osv. Jag har flyttar upp på stan och det känns jäkligt skönt, nära skolan, bussar o allt! jag trivs kanon tuppen upp (y)

På den senaste tiden har jag gått i skolan, festat varit med vännerna och flyttat som sagt.

Kan berätta lite vad jag har gjort denna helg iallafall.

I fredags så kom Sofie till mig vi förfestade och flumma oss lite :p Tog massa "oseriösa" bilder när vi hade blivit lite onyktra (bilderna kommer så fort jag har fått internet) Sen bärde det till Frimis. Det va galet kul måste jag säga, bra musik & folket va bra. Dansade hela kvällen.

Lördags
så blev det ännu ett festande med Linn & Casy, det blev en hemma fest hos en kompis och det va rätt nice alla hade kul :) Sedan åkte vi hem och sov hos Casy. Alla tre låg i samma säng tur va så va den ganska stor för att få plats tre.

 Söndags tog vi det bara lugnt, alla va bakis trötta hungriga och sega i kroppen. Åkte hem och lämnade mina saker och sedan vid nio gick jag till Linn för att göra henne sällskap med filmen Heartbreak Hotel. Haha den är ju så rolig alltså. Gick hem vid halv 12 ungefär och la mig och sov.

IdagHar jag varit i skolan, började med matte, seg start på dagen! Efter lunchen hade jag tid hos min kurator, vi pratade om att jag ville flytta hemifrån till eget place ;) vore ju så himla skönt. Börja leva sitt eget liv. Efter skolan drog jag  och gjorde inte så mycket. Nu sitter jag iallafall hos Sofie vi har kollat på 'Mamma till en mördare' och nu går American Got Talent. Passar då på att skriva såklart, ska försöka komma igång så fort jag får internet. SKa väl strax dra mig hemåt börjar ju bli lite sent? Vissa har ju skola :( hehe..Mitt sista år ni som inte vet!

Nu ska jag göra Sofie sällskap, vi hörs i veckan! Puss :*


RSS 2.0