Onsdag

igår drog jag till linn och kollade på¨idol. sen satt vi å väntade i 3 timmar för att då skulle jag få mitt studiebidrag. sen ca kvart i 12 gick vi ut och låste upp cyklarna å cyklade till närmaste atoumat. kollade på klockan då va den 00:01 då stoppade jag i kortet och som tur va hade jag fått pengar vart super glad så körde min glädje dans HAHA !
cyklade till statiol och köpte lite godis och sånt, sen cyklade vi hem till henne och kolla på tv , sen somnade vi .
Idag har jag inte gjort så mkt. funderade på om jag skulle dra till pappa elr om jag ska till m-berg och köpa skor / kläder. får se vad de blir .. 

Tisdag

Sitter och tråkar lite just nu, drog till skolan halv9 
gjorde inte så mkt va på gymnasiemässan å käkade bullar som bjöds ist för att kolla på olika linje :P
sen drog jag hem och tog de lugnt , somnade lite oxå ^^ hade bara sovit i två timmar inatt . 
ikv äre idol på tv som jag måste bara se , ikv äre tjejerna som tävlar. får se om de bli sitta hemma ensam å kolla elr om jag ska nånstanns. 

 

GodNatt

ska bara skriva lite kort. drog upp på stan och träffa linn , sen försökte vi få tag på lina mn hon hade fått lite problem så de vart inge käka idag :/  ist drog vi hem till casy och kollade på idol där och chillade lite (: . imorn äre skola .. bajs :(  ska sova nu så jag orkar gå upp imorn

bye bye


Måndag

hellu sorry för att jag inte har skrivit . men har inte mått så bra och vill inte prata om de.
nu sitter jag och käkar lite ska snart hoppa in i duschen sen fixa mej sen vidare till stan å träffa linn och Lina , vi ska ut å fika / äta senare, kommer bli guld . har inte träffat lina på jätte länge seknar verkligen dej <3
skriver sen när jag kommer hem

CiaaaoLördag

Gårdagen vart mky lyckad! Drog till casy vid 8 började dricka när jag kom, satt å snackade å spelade lite spel, flummade runt.sen vad 11 kom natalie och dricka lite med oss, nice! runt halv 12 - 12 tiden gick vi ut. gick till klaras , jag casy kom in men inte natta för att hennes legitimation va för gammal så då bajsade vi snet på klaras och drog till frimis. natta hängde inte me hon skulle göra andra saker HAHA ! när jag och Casy kom in drog vi direk på toa, först i toa kön ser jag min syster , när de va hennes tur att gå på toa så funkade inte lampan elr nått som hon stod och klagade på haha. hon fick lite chock när hon såg mej tror jag :P men men. va på frimis tills kl 2 sen vart de efterfest hos Casy , hon å jag sen några till, CHILL!  fett full va jag innan jag skulle somna, fick iallafall sova med min favorit spagetti ^^
Idag vaknade vi alla runt halv 11 för att casy skulle jobba, ingen hade sovit så bra förutom casy som pratade i sömnen hahaha fan vad jag skrattade .
nu har jag precis vaknat sov lite till sen när jag kom hem.
Vad händer ikv då ? äre fest elr :D ?
"Bilder kommer komma ! "  


Party på gång !

Kom nyss hem. skolan gick bra ledig på måndag haha. kommer bara ha en lektion på torsdag och fredagar än så länge. drog hem till alina för att hämta mitt löshår som hon hade lånat, lånade lite kläder av henne oxå hihi. Sen vart de och fixa lite dricka och nu sitter jag hemma  ska börja locka håret . mamma kommer hem vid 6 då ska vi käka tacooooos mummms !

skriver lite mer senare 

Kvällen kommer bli GULD


Fredag

Hellu nu sitter jag här nyvaken och ska börja fixa mej, ska till skolan idag, halv 1 ska jag träffa läraren , kommer nog få träffa klassen oxå. hinner inte skriva så mkt om de just nu. får skriva mer om de senare när jag kommer hem.
Ikv blir de utegång med casy, vi ska till klaras. förfest hemma hos henne sen till krogen.
hörs sen när jag kommer hem

ciaaaao !Tisdags kväll

Som sagt så trog jg till linn en stund och kollade på idol och så . sen drog jag hem, käkade lite när jag kom hem å nu gör jag inte så mkt. finns ingeting å göra nu förtiden :(
får pengar på fredag oxå hihi måste öpa kläder då å sen kanske utegång? vem vet :)
nu ska jag gå å lägga mej hörs imorn

ciaao

( jag och linn )

Tisdag

sitter hemma nu, ny duschad ska börja fixa mej och sen ska jag till linn en stund . får se vad som händer blir nog å kolla på film ^^ 
har inte gjort så mkt idag iallafall skriver mer sen när jag komemr hem, måste skynda mej

ciaao

Måndag

Vaknade runt 2 idag , låg i sängen en stund sen gick jag upp och käkade sen städade jag mitt rum. duktig är jag ^^.. sen har jag inte gjort så mkt idag bara varit hemma och tagit de lugnt. snart ska jag sova är väldigt trött idag. ska kolla lite på tv nu

Ciaaao


Söndags kväll

Kom nyss hem . trog till alina ungifär vid 9 tiden ikv, satt  å kollade på tv .. sen drog jag till linn och vi snackade lite och så hehe. nu gör jag inte så mycket, kanske ska sova snart ?! är inte ens trött haha så kan livet vara ibland.
känner mej rätt glad idag. undra varför ?!
ska lägga mej i sängen nu och kolla lite på tv :)Söndag

God morgon

vaknade nyss :S inte bra måste ändra på dygnen nu när skolan är på gång. Har ont i halsen men hoppas att de går över snart, just nu har jag inte gjort nätt sitter och kollar lite på tv, ska ringa mamma och fråga när hon kommer hem och vad de blir för mat hehe.
ikv får man se vad som händer.

ciaao

...

klockan är 03:15 kan inte sova, är inte ens trött, sitter och tänker på livet.    vad är de för mening att leva när man ändå dör? när man ändå har ett helvete . varfär kan inte alla va lyckliga och glada för? aja får fundera vidare med det.
ikv så drog jag hem till alina som va med karin oxå , gjorde inge speciellt ! tack flickor för att ni räddade min kväll!! de va allt för i natt haha ska försöka sova nu .

Godnatt

( bilden har många minnen )


 


Från blogspot till blogg

Nu har jag bytt från blogspot till blogg .
vaknade upp idag vid 3 tiden. kunde inte somna före kl 5 i natt . har inte gjort så mkt, just nu sitter å käkar lite och snart ska jag hoppa in i duschen . ikv får jag se vad som händer om de blir fest elr chill.

juste de en blogg person jag verkligen hatar är amandavardet.blogg.se, kolla på hennes videoklipp hon står å håller på me hennes hår hela tiden å de ända hon säger är " mm,, hihi,, aah, hihi "  wtf ? herregud får damp på henne!!

http://www.youtube.com/watch?v=lsACbJMWm94

kolla där kan ni se henne .

men nu ska jag dra å duscha

see yaah !


RSS 2.0