HAHA !


Tisdag

Pappa kom och hämtade oss kl 2 ist.
Åkte till ikea och köpte tv bänk och soffbord. Kom hem och började sätta ihop alla delarna, de tog inte så långtid å få dit delarna. Efter vi hade gjort de så drog vi till max för att käka sen vidare till maxi för att handla. Köpte lite ljus och sånt som vi ska ha på tvbänken. Kom hem och började diska för de va föööör mkt disk hehe :P Nu har vi fixat allt och ska sätta oss och kolla på nån film


   Tvbänk, Sen med neon bakom bänken som sami satte dit



                                       Tvbordet


Så ser allt tillsammans ut :) Niiiice

Mobilbloggar! Lipton har somnat i knät på ...

dsc00276 (MMS)

Mobilbloggar! Lipton har somnat i knät på mig, för söt :)


Hallå?!?!

Är de bara jag som inte kan fixa blogg för när jag har fixat allt å när jag ska se hur de blir så händer de ingeting .. skulle va bra om nån kan hjälpa mej el om nån vet om de är nått fel på blogg.se elr om jag kunde få ta nåns design och ändra sen från den !!!?

!!!!

pappa kommer kl 3 å hämtar mej, älsklingen och hans bror för vi ska dra till ikea och köpa saker och pappa ska hjälpa oss att köra för vi ska ha tvbord och soffbord .


Ojdå



124 St som har läst min blogg!
Kul att folk kollar in min blogg  :)

Dagens köp



Lackleggings
tröja
klackskor
Tungpiercing

Sen köpte killen 3 par skor, skjorta, massa saker till lägenheten, halsband och lite mer små saker. Åt på m-berg sen fikade vi inne på ikea.


Igår hade jag och älsklingen mys stund för oss själva med tända ljus och vitlöksbröd, dipp, chips, morötter + att månen lös mot oss :) jätte mysigt va det


(Här ser man månen)

Stor handlat

dsc00273 (MMS)

Stor handlat


Håller på och fixar min blogg

Ska fixa min blogg senare för just nu hinner jag inte för ska till m berg med älsklingen... ciaaao


:)

dsc00268 (MMS)

Söta lipton:)


Söndag

Godmorgon!


Igår Efter vi hade varit hos älsklingens mamma så drog vi till willy´s och där träffade jag  min underbara Kristin♥ Drog in och stor handlade men vi fick inte med oss så mkt eftersom vi cyklade haha så vi drog hem och lämnade maten sen vidare till maxi för att köpa de vi inte fick med oss.
Drog hem och började fixa iordning dipp, chips, morötter, gurka och cola. Satte på nån skräckfilm oxåmen den va inte så bra, därför kommer jag inte ihåg vad den heter ;P

Idag så vaknade vi vid 11, fixade godaste frukosten, Sen kom hans mamma hit oxå :)
Ska åka till Lidel snart för att handla lite sen får vi se vad som händer. ska sova tidigt eftersom jag ska jobba imorn och efter jag har slutat jobbet så ska jag å min kille dra upp på stan elr m-berg för att shoppa. För jag får mina pengar imorn !

Nu har vi bestämt att vi ska dra till Liseberg nästa lördag ist, för dom som skulle med hade fått lite problem så då tar vi allt nästa vecka! :)

Mitt comviq har gått ut så drf har jag inte svarat på era Sms

Lördag

skulle ha åkt till liseberg idag men vi ändringar :) Idag ska vi hem till älsklingens mamma där hans systrar kommer oxå att vara. ska fika lite å sånt..
Ciaao :)

Fredag

Då har man jobbar klart för idag. Är hos pappa nu och tvättar lite. ska tvätta till 1 sen ska jag cykla iväg till älsklingen. Vi ska till marieberg för han ska köpa nya högtalare sen ska vi på stan tror jag. får se hur mkt klockan blir om vi hinner, ska handla lite mat oxå.
Ikv vet jag inte hur de blir om de blir utgång elr filmkväll.
Juste ska till resecentrum och kolla tåg biljett tills imorn för då drar vi till Göteborg/ Liseberg. de blir jag älsklingen, hans kompis å hans tjej. kommer blir kul :)

Torsdag

Vaknade vid 7 idag cyklade till jobbet sen. Kom hem vid 1 , började fixa iordning mat och då vart de kyckling med ris :) Sen fick vi besök av älsklingens mamma, Imorn äre fredag och då får vi se om de blir filmkväll elr om de blir kåren... På lördag har vi bestämt att vi ska åka till Liseberg och de kommer bli nice haha :) Kommer ta med kamera då och kommer nog lägga upp lite bilder då!
ciaao

Småbarn till 100%

Finns människor som håller på å skriver massa töntiga saker till mej men de roliga är att dom inte skriver sitt namn utan " anonym" osv.. M-O-G-E-T!!
Sen när jag började skriva att jag har pojkvän har folk blivit avensjuka och skriver massa skit å sånt töntigt.
VÄX UPP !!
Jag och min pojkvän har varit tsm rätt länge nu och inte sen jag börja skriva om han !
innan jag skrev om min kille så va de ingen som skrev massa skit och va omogen. Men nu visas de att de finns Töntiga människor som håller på å är avensjuk och inte skriver sitt namn för dom är fega?! Verkar som om de e småbarn som håller på HAHAAHAHHAHA !
Jag tar inte ens åt mej av de ni skriver för att jag skiter i småbarn men tkr att de e roligt å läsa när ni skämms å säga eran riktiga namn :)
Vet nu att dom som tar åt sej kommer att kommentera detta oxå ! ;)

Några undrar oxå vrf jag inte är me mina kompisar..
Svar: Jag har mkt och göra ex jobb och familj. Vissa av mina kompisar svek mej när jag skaffade kille och då visade dom att dom är falska! så bajs på dom!
Vissa av dom är glada för min skull och finns vid min sida och ni vet vilka ni är :)♥
Va på krogen i helgen me mina tjejkompisar så jag har tid för dom med fast jag kanske inte har skrivit så mkt om de.


                                            Fuck u era småbarn
 


Måndag

 Hellu!!
Har inte bloggat på länge för har haft annat för mej. Sovit hos älsklingen hela veckan eftersom han har semester så vi har haft det mysigt.
Vi har gått på promenad, ätit på uteservering, festat, krogen, filmkvällar, flyttat in lite av mina saker till han. Sen har vi skaffat katt. Lipton heter den och är 10 veckor bara, för söt.

                      (Lipton är helt nyvaken)


Idag är det måndag så vaknade kl 7 för att äta frukost och fixa mej, Sen gav jag älsklingen en hejdå puss, cyklade hem till pappa för att han ska köra mej till jobbet och idag vart de inte så lång dag skönt de . så nu är jag hemma hos pappa ska bara boka tvätt tid och packa lite sen ska jag till min pöjk, fint väder så ska få ut han för en lite fisktur som jag har tjatat om men har aldrig blivit nånting av de för älsklingen säger " när de blir fint väder så gör vi de." och nu idag är de fan fint väder så ska ut :)!


Fredag

Igår så mådde jag inge vidare. fick mer och mer ont i halsen och hostar. Imorse vaknade vi vid halv 9 å jag kunde knappt prata för att jag hade så ont i halsen. så har bett pappa att köpa med sej halstabletter nu när han ändå är och åker runt, får hoppas på de bästa att de kommer hjälpa.  Skulle ha gått på stan men orkar verkligen inte.
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa / packa, sen dra hem till min sötnos. Ikv har vi planerat att vi ska dricka men får se vart vi ska sen om de blir krogen elr  vara kvar hemma , vi får se hur jag mår om jag orkar hehe :)


Hos Älsklingen

baby kom och hämtade mej vid 3, drog till godislandet och köpte lite godis sen gick vi in på ica för jag skulle köpa sallad. Åkte hem sen , älsklingen satte sej och spelade direkt tsm me sina kompisar medans jag åt. nu är baby i duschn ska snart till willy´s i vivalla för att handla :)

Torsdag

Igår vart de ingen promenad eftersom de började spöregna och åska, så ist så kom älsklingens syster på besök, hon kom vid 6 och drog vid halv 11. Vi spelade Wii spelet och pratade lite. Kollade även på fotbolls matchen men såg inte allt kollade bara på första halvlek. Zlatan gjorde väldigt bra comeback iallafall :)
Jag och älskling gick och la oss vid 11 för båda va sjukt trötta, somnade direkt.
Idag hade vi lite sov morgon till 9 iallafall . Imorn är de sista dagen älsklingen jobbar sen kmr han vara lite ledig så vi kmr att ha 1 vecka tsm utan att gå upp tidigt och att han måste jobba men sen efter så är de min tur att börja jobba. kommer bli skönt på nått sätt. orkar inte vara hemma och inte göra nått :P
Idag ska jag å älsklingen dra och handla på willy´s i vivalla sen lidel oxå och senare får vi se vad som händer. Hoppas att de inte kmr regna för då kan vi gå en liten promenad :D


Onsdag

Kom hem vid 8, kollade lite på tv sen började jag STORT STÄDA lägenheten. Damsög, moppa golvet, Diska, torka hyllor och just nu tvättar jag :)
Ska snart börja me maten sen hoppa in i duschen. Älsklingen kommer och hämtar mej sen vid 3 då när han har slutat jobbet. Får se vad som händer idag. ska iallafall ta med mej han på en promenad senare ikv. Kanske runt baronbackarna elr nån annan stanns!

Igår så hade jag mina svarta linser på mej när jag va med baby. Han lurade sin kompis att jag hade fått batteriolja i ögonen så att pipillerna vart stora och hans kompis gick ju så klart på de å sa till mej att jag kanske inte kan ta körkort för de. HAHA dog av skratt ;P

                 Jag igår med mina svarta linser =) 


Tisdag

Hellu
Har inte bloggat så mkt för har haft fullt upp..

Idag så vaknade vi vid 7 å jag drog hem och somnade om, vaknade sen vid 12 av att baby smsar mej med massa söta sms ^^     Städade lite hemma och sånt. Packade lite saker sen gick jag å mötte älsklingen vid krämaren. Drog till mc för att köpa med oss mat sen åkte vi hem till han. Kom hem och käkade sen spelade vi Wii-spelet, Hans kompisar kom och körde me oss. Spelade i 4 timmar sen orkade jag inte me det mer hehe.. Fixade i ordning älsklingens matlåda medans dom spelar. Ska försöka få bort han därifrån så vi kan se på film ist :)

Jag å älsklingen har pratat om att dra till Liseberg i slutet av månaden. Kanske drar dit själva elr me några kompisar men ingeting är bestämmt bara att vi ska dra dit :)

för bra!


tuuuuung!!!!!!!!!!


haha

Älsklingen visade mej den hära hahaah ! xD


Torsdag

Nu har älsklingen fixat popcorn ska kolla på film :)

Måndag

Igår kollade jag å älsklingen på film som gick på 6an. Sen gik vi och sov men varken han elr jag kunde sova så vi låg å pratade om allt i ca 2-3 timmar sen somnade vi hihi:)

Vaknade sen drog jag hem och somnade om liteså vaknade upp för en timma sen, väntar på att älsklingen ska sluta men innan han kmr så ska jag duscha å sånt. får se vad som händer idag,, kan ju komma regn så tror inte att vi ska dra nånstanns.


Söndag

Igår så vart de liten städ dag, Vart lite skit sen i fredags haha. sen cyklade jag å älsklingen till maxi för att handla lite mat å smått å gott. Kom hem började fixa iordning chips , dipp , lösgodis, vitlöksbröd å kollade på Gröna milen som slutade vid 12 tiden. För bra tycker jag . Efter vi hade kollat på filmen så spelade vi lite kort och hade de mysigt, sen gick vi och sov. Vaknade vid 1 idag, fixade lite frukost och latar oss. Vid 6 ska jag å älsklingen äta lite kyckling å ris och mysa hela kvällen! :)

RSS 2.0