Hos sofie

hellu :)
är hos sofie igen hhaha , sitter och chilldricker å har de mysigt och snacdkar litre tjejsnack ;)





sofie min underbara vän på bilden, känt varandra i 3 år  nu , love you girl <3

party

Sitter här hos sofie och förfestar me några ^^
ikv blir utgång till frimis iallafall. Vi ska möta sandra utanför frimis oxå innan vi går in. har inte gjort så mkt idag bara tagit de lugnt och laddat upp mej inför kvällen!
Ta de lungt ikv ;)  NOOOOTT !

ciaao

Snöstorm

kom nyss hem från stan.drog till banken först med sofie, efter de så gick vi lite på stan köpte bara en ny tungpercing ^^ Sen när sofie skulle ta ut pengar så va de e en kärring innan oss och fick inte ut pengar hon trodde att de va nått fel sen när hon skulle gå så ramlade hon pladask på magen så vi hjälpte henne. efter sofie hade tagit ut pengar så vart vi lite hungriga och drog till la bagett och käkade. Söta julia kom efter vi hade käkat klart , pratade lite  och gick runt på stan efter käket. just nu sitter jag och känner värsta qurry lukten om mej haha efter de jag och sofie käkade. Har ni sett vädret idag då ?!!!! Äckel väder vill inte ha mer snö !!! :@  största snöflingorna oxå, sjukt! Senare kanske sofie kommer till mej en stud och håller mej sällskap ikv, nice nice
Nu ska jag ta å städa lite .


Stan

Sätte på alarmet kl 10:30 för att vakna då å sen dra upp på stan med sofie, me jag hörde aldrig alarmet så jag vaknade vid 1 ist.. bombade sofie me sms så hon skulle vakna sen säger hon " är vaken " sen blir hon helt tyst sen efter 30 min får jag ett sms av henne " oj somnade om " HAHA strööd , iallafall ... sitter och äter lite just nu ska fixa mej sen ska jag möta sofe . vi ska till banken sen blire nån runda på stan och lunch.
Nu måste jag skynda mej

Ciaao <3


Hahahaha


Ikv

Idag har jag inte gjort så mkt bara tagit de lugnt hos mamma . ska snart hoppa i badet sen fixa mej sen ska jag tillbaka till pappa, får se hur kvällen blir.

För grym dansare !



Hos mamma

Sitter hemma hos mamma nu , innan jag kom hit så drog jag och sofie till min syster och hennes kille och pratade lite , finns inget och skriva om idag.. är inte på toppen humör oxå. men får iallafall se hur länge jag ska va hos mamma om man ens kan åka tillbaka till pappa ?!




fixtrix

Kom nyss ut från duschen ska börja fixa mej samtidigt som jag väntar på sofie . kvällen är inte planderad än får se vad som händer.

Farsan = För bra!

kom nyss hem. Fyfan vad kallt det är ute !!! iallafall.. filmen vi såg va AAAASSSSBRA!!! Både sofie och jag skrattade så mkt att vi började gråta, Ibland skrattade vi högst av alla HAHA ! Ni som inte har sett den så måste ni verkligen se den ! Kanske drar å kollar på den igen nån annan gång haha.
Nu ska jag ut me hunden sen ska jag sova .

Nattinatti



Bio

Har nyss fixat mej klart ska träffa sofie kvart över vid press sen ska vi på BIO ! sjukt längesen va de när jag sist va på bio. Ska kolla på Farsan som verkar vara asbra haha , ska bli mysigt att gå på bio med en underbar vän ^^
Dags att springa ner Ciaao

Myskväll

Vaknade 11:00 för att jag inte mådde så bra ,, låg i sängen till kl 2. sen gick jag upp och satte mej vid datan lite och kollar ut genom fönstret så är de SNÖSTORM!  fyfan säger jag bara ! iallafall... skulle dra och handla lite och frågade sofie om hon ville hjälpa mej och så snäll som hon är så gjorde hon de. Bestämmde oxå att vi skulle äta tacos ikv så Drog och handlade !

Sitter här nu med sofie och hon sitter vid sin dator, har nyss ätit tacos ,vart lite lördagsmys. Får se hur kvällen blir !



Utgång (D)

Vaknade kl 13:00 idag , börja fixa mej lite sen drog jag till skolan för att möta mari, vi gick till praktiken där jag ska träffa min handledare. Tog bara 20 min, Tog bussen till järn där jag träffade sofie. vi gick på stan lite för sofie skulle lämna tillbaka lite saker sen skulle hon köpa annat för de. Drog hem till mej senare och lagade mat som vi åt senare vi va för hungriga och frusna ! Iallafall,, sofie färgade mitt hår igen så att man får bort de gula. fick bort rätt mkt. Sofie drog nyss för hon skulle hem å duscha, fixa sej oså sen kommer hon till mej för då blire Förfest här sen drar vi till strömpis och traffar dom andra där !

Ciaao



Godkväll

Mötte ida och sofie utanför press sen gick vi upp på stan . köpte mer hårfärg hahaha va på stan i några timmar sen drog alla hem. har varit hemma sen dess och inte gjort så mkt varit ute me hunden oså ! snart äre fredag då blire party! ska till skolan halv 3 och möte mari sen ska vi gå till min praktik hon ska bara visa vart de ligger.


En bild på mej nu när jag är blondie ;)




Stan

Ska börja fixa mej nu sen ska jag upp på stan med sofie får se om ida hänger med ! <3

Dagen som kommer alltid och minnas !

Satt och kollade lite på youtube så kom jag på den dagen de kom artister och sjöng michael jacksons låtar när han är död och ligger i en GULD kista !  åååh minns den dagen när dom visade det på tvn. satt klistrad framför tvn hela tiden, de va så finns men samtidigt sorligt och jag ska erkänna så började jag gråta ibland. han nära och kära fick säga några ord oxå. så himla synd om dom !


Onsdag

Drog till sjukhuset idag med pappa och jenny för att träffa ullis , hon mådde rätt bra iallafall. bra de !

Efter drog vi och handlade lite mat sen vidare till Elvis och köpte pizza (: .  juste nu sitter jag och äter ostbollar ! ikv blir de nog lugnt iallafall får se vad som händer . Är Blondie nu oxå ;)


Idag

Vaknade för några timmar sen, gick upp och käkade kollade mina mail och hade fått från min kurator om att jag ska träffa han imorn kl 10:00 !
Sen har jag och sofie bestämmt att vi ska gå och sola i videobiljarden sen ska vi hem till mej och färga mitt hår idag med .
mitt hår är gult just nu HAHA !



P.S Dog av skratt när jag fick veta en sak om dej ;) " aaaw stackars dej "  .. NOTT!!  RÄTT ÅT DEJ HAHAHAHA !




Färgning !

Ska gå iväg nu och träffa sofie. ska till affären och köpa hårfärg sen blire färgning ikv !

nyvaken

Idag vaknade jag kl 10 av att farmor kommer in och på minner mej att jag har tvätt tid kl 11 , så jag steg upp och fixade iordning all tvätt som skulle tvättas sen gick jag till tvättstugan. medan tvätten höll på och tvättas så gick jag ner och städade lägenheten, sen vart de och springa upp till tvätten igen för att lägga i dom i dummlaren! Gick till farmor medans tvätten tummlades, fick lite mat satt och pratade lite , sen upp till tvätten igen och ta med mej dom ner för då var dom klara. Hade tvätt tid mellan 11 - 2 och jag va klar vi 1 ^^
Sen drog pappa och jag till net on net och kollade lite . När vi kom hem va jag jättetrött så jag satt och kollade på one tree hill sen råkade jag somna :$
Ikv kommer de nog bli lugnt får se vad som händer.



Alla <3 Dag

har inte gjort så mkt idag , skulle igentligen på bio men de blev inte så, fanns inga bra plaster kvar så vi sket i de (: 
sitter hemma me godis påsen och colan brevid mej ^^
kollar på the osbournes haha


 

Kanye West


seg idag

Igår vart de förfest hos mej med sofie . senare drog vi till frimis där vi träffade natta, sjukt mkt folk på frimis va de ! iallafall så va de lite uppträdande där , va rätt nice !

Idag har jag inte gjort så mkt har varit rätt seg idag efter all alkohol jag fick i mej igår haha , kvällen blir nog lugnt iallafall (:



 

Godnatt

Vaknade idag, drog till skolan hade möte. sen kom hem då pappa och min lillsyrra kom samtidigt som mej. drog och handlade lite . sen kollade jag och natalie på alvin och gänget. ikv har de varit lugnt ska snart sova iallfall



HAHA så jävla skön


Chill

Igår hade jag möte me praktiken om när jag ska börja och fick lite infomation om hur jag ska göra och så. sen drog jag hem och gjorde inte så mkt . Städade mest i lägenheten . sen kom sofie till mej ! satt och kollade på tv sen drog vi och köpte chips och dipp . vi åt så mkt att vi inte kunde stå på bena sen.
HAHA sen försökte hunden hoppa upp i min säng men hon är så liten så hon kom aldrig upp . hahaha vi dog av skratt när hon försökte !

Idag har jag inte gjort nått speciellt får se vad som händer ^^



Mat

Nu har jag lagat kyckling och potatis me massor av sallad för gott !
Ska väll vara hemma idah och ta de lugnt får se vad som händer ikv.
Nu ska jag städa lite och diska å sånt ! Ciaao

Myskväll

Har sovit hela dagen typ. gick och beställde pizza " bakis mat " . sen så skrev sofie till mej och fråga om vi skulle ha myskväll och självklart ville jag de va, helt död efter igår dagen.
Träffade sofie vid press sen gick vi till krämaren för att köpa lite godis och sånt, sen drog vi hem till mej och kollade på tv. Gick en film på 4an men kommer inte ihåg vad den heter, fick för de mesta kolla på filmen själv eftersom sofie somnade. hon va visst trött efter igårdagen hon oxå haha.
JUST DE när vi skulle gå till mej så va vi vid en resturang och när vi nästan hade gått förbi den så ramlade IS BITAR från taket !! IS !!! tänk er om vi hade fått de på oss , då hade vi fan hamnat på sjukhuset!!
Nee nu ska jag lägga mej i sängen å kolla lite på tv


Ciaaao


Nu kom dom

Nu kom mina linser som jag hade beställt ! :D

POST !

Fick post idag att jag ska gå å hämta ut en sak .. undra vad de kan vara ;)

Kvällens låt

Gammal men ändå bra !

 

HAHA !

Snackar med min kusin på msn och så skickar han detta !
HAHAHAHA sitter och as garvar , stackars henne .



 

Shopping

Drog till marieberg med ida och sofie förut idag ! köpte Hårfärg ( extrem blond ) puder , 2 snygga bling bling örhängen ! =)


En osminkad kissie !

Första gången jag ser kissie osminkad !
hon verkar ju så bra och de e hon som är bäst, Enligt henne så härmar alla " små bloggarna "  henne, pff hon är för mkt tycker jag !

Sminkad kissie


Osminkad kissie !

Minnen av King of pop !

Får Ryyyyysssnniiiinnggar när janet jackson kommer fram och sjunger live !



Brooke Hogan

Hon är bara för bra hon är as skön och jag älskar hennes pappa haha ^^
Kollar alltid på deras pogram som går på mtv


Nice dance !



Låtarna fastar alltid i huvudet på mej !


http://Brookehogan.com

RSS 2.0