Lördag

God morgon.
alla är bakis idag till och med jag haha. Hade för est här hos älsklingen sen drog alla vidare till satin. va rätt okej men har tröttnat lite på krogen nu så jag å hjärtat drog till mcdonald ist å käkade lite sen mötte vi upp hans bror å deras kompisar sen drog vi hem å sov.
Idag blir de lite städning å mys kväll. kommer gå en bra film på tv ikv kl 9 men kommer inte ihåg vilken kanal de gick på. men nu har älsklingen gjort mat till mej.♥
Ciaao

Fredag

Vaknade hos Stjärtmasken, Han skjutsade hem mej å sen vidare till jobbet. Kom hem å började snacka me kristin Skulle gå på stan med henne men hon mådde inge vidare , Krya på dej gumman, miss u♥

Drog upp på stan en snabbis sen gick jag till soc för att lämna in lite papper. kom nyss hem ska börja fixa me maten å städa lite sen packa lite inför helgen sen kmr baby till mej. Ikv får vi se hur de blir kanske bloggar senare.

Dagens köp:


Torsdag

Hellu :)
Vaknade kvart över 7 idag hos älsklingen. Drog hem å somnade om för han ska till jobbet. Vaknade vid halv 1 utav att de va nån gubbe som ringde upp från porten , vart lite arg hihi. Har duschat å fixat mej lite, Nu väntar jag på att älsklingen ska sluta så han kan kommatill mej. Inte så fint väder heller så ska dra till lucullus å köpa lite godis å sånt som vi kan ha när vi kollar på film ikv! Kommer bli myskväll , Imorgon kanske de blir utgång får se.  Då blire tsm me älsklingen å hans kompisar å sen några tjejkompisar till oss :) Men får se imorn hur kvällen blir, kanske blir hemmafest ist elr myskväll =)
Nu ska jag  byta om å packa lite sen dra ner till affären å köpa  godis å älsklingens favorit dricka.
Ciaao



Oväder på gång

Jag å stjärtmask drog hem till mej för att jag skulle byta om å packa lite, sen drog vi upp på stan å gick runt där lite. köpte glass innen vi drog oss hemåt. Kom hem kollade lite på tv sen drog vi till pizzerian och köpte med oss lite mat som vi nyss har stoppat i oss. Sitter här skit mätt å ikv kanske de blir pokerkväll med folket.


Imorgon sägs de att de ska bli värsta ovädret men regn å kanske åska! bäst att hålla sej inomhus då.


Onsdag

 Nu Drar jag och sötnosen upp på stan !



Tisdag

Igår kom min plutt å hämtade mej, Drog till lucullus å handlade lite mat å sen gick vi bara i affärer här på järntorget, orkade inte gå så länge för jag va sjuk hungrig. Drog hem till han fixade Tonfiskrulle! mummms, Efter vi hade käkat så tog vi de bara lugnt. Senare på kvällen så kollade vi på tv och åt chips, gurka å dipp Mysigt! Sen gick vi å sov vid 12 tiden

Idag vaknade vi runt halv 8, Drog upp direkt sen skjutsade han hem mej sen drog han till jobbet. Kom hem å sov tills sötnosen ringde å väckte mej vid 12. Har käkat, kom nyss ut från duschen ska fixa mej lite sen kommer baby å hämtar mej, får se vad vi ska göra idag. måste iallafall till biltema å hitta ett nytt lås till min cykel!



Måndag

Snart äre dags för praktiken. ca 1 månad kvar, kmr bli skönt å äntligen få göra nått ist för att trippa runt å inte göra nått alls. Har fått mina pengar oxå så de har blivit shoppandes i helgen .
Nu ska jag duscha sen kmr baby och hämtar mej sen drar vi hem till han. hans syster skulle komma för att hjälpa oss med ett bord. kanske drar till stan elr m berg för att shoppa lite (:

Ciaao

Nattinatti

Vart ingen shopping idag eftersom min sötnos hade inte fått sina pengar så då vart de å vara hemma hos han ist. Drog till max för att käka sen har vi bara kollat på tv å filmer .
Nu ska vi sova ska upp tidigt imorn å göra massa saker
 
Godnatt

Torsdag

Kom hem vid halv 9 i morse , sov hos min Sötnos. Åkte och hämtade lillsyrran vid 10 tiden å vid 11 hade jag tvätt tid:)
Nu väntar jag på att tvätten ska blir klar å sen ska man duscha å fixa käk sen fixa sej lite sen kommer min sötnos å hämtar mej. Kanske ska till m berg elr gå på stan för att shoppa (: 

Tisdag

God morgon för er som har nyss vaknat. Själv så har jag varit vaken sen 8. Ska snart till soc tsm med pappa vi ska snacka lite som mina pengar som inte har kommit å att dom är sjuka i huvudet haha
Efter vi har varit där så ska jag hem å duscha å fixa mej lite sen när min baby har slutat så ska vi kanske dra till Ö&B för att kolla lite saker till hans lägenhet.

Måndag 19 Juli = min namnsdag

Har inte bloggat så mkt för att jag har varit upptagen hela helgen.
Fredag: så vart de fest
Lördag: film kväll
Söndag: städ dag! :)

Vaknade vid 7 idag sen segade jag mej upp. kollade på tv å sen vid 9 drog jag farmor å pappa till willy´s för att handla lite, Kom nyss hem ska snart göra lite lunch sen städa å hoppa in i duschen ! :)



                                    Gammal Bild


Fredag

Är hos min stjärtmask å festar tsm me några vänner. ikv blire bara att vara här å dricka inge utgång, pallade inte.. ne nu måste jag dra nu har dom fixat shotar som ska ner i magen å brännas i halsen.

Ciaao

Torsdag

vaknade sen drog vi till landet för att träffa min katt, sen hade dom fått kattungar dom sprang runt och klättrade på ruggen , hoppade upp på mina ben åå va helt vilda! Kanske ska få en katt av dom som hade kattungarna :)

                              Vill ha denna sötbollen! :)


Imorgon är de fredag å då har vi pratat om att ha grillfest. Antingen i baronbackarna elr på nån badplats. Men de får vi se imorn hur de blir, kanske utgång elr hemmafest vem vet! :)

Arbetsförmedlingen ringde mej förut å sa att jag har fått praktikplats på TS-städ där jag praktiserade förut och jag kommer få min gamla handledare å de känns guld!:thumbup:
Kommer börja nästa månad så de e snart! :D

<3

You are like the air impossible to live without.
You are like the sun, always lit up my life.
You are in heaven, always there.
You are like the moon, always beautiful to see.
You are like a dream, too good to be true.



Söndag = Fotbolls kväll

Ikv är det final i fotboll då blire Alkohol, skrik och spänning! Dags att hoppa in i duschen å fixa sej sen dra iväg och käka :)




Lördags mys






.


Man skuren i halsen på Frimis

En 23-årig man blev under natten till lördag skuren i halsen inne på nöjeskrogen Frimis i Örebro.

Relaterat

Av okänd anledning blev 23-åringen attackerad med ett okänt föremål av en 18-årig man strax före stängning. Han skars illa i halsen och har förts med ambulans till USÖ för vård. Hans tillstånd var vid 03.30-tiden okänt. 18-åringen greps på plats av polisen.
– Hur allvarligt skadad offret är vet jag inte ännu, men enligt den rapport jag fått såg det illa ut, säger vakthavande polisbefäl Thomas Ginghagen.

Polisen har under lördagen förhört vittnen till händelsen.
- Jag kan inte gå in på hur många vittnen vi har, säger vakthavande befäl Peter Persson.

USÖ lämnar i nuläget inga uppgifter om den skadade mannens tillstånd.


;)


Lite bilder


Tisdag

Har ingeting att säga. ska upp å tvätta nu till kl 8 Sen blire nog att dra ut !
Nu slutade one tree hill :( fan då!!!

Stan

Kom nyss hem från stan. Gick och kollade lite sen gick jag till affären där dom har väskor för 100 kr å de va rätt fina!:) Så klart köpte jag en väska ^^ Gick vidare till soc för att lämna in papper , skönt att de e klart nu me de!:D
Nu blire att gå in till farmor och käka Sen ska jag fixa lite saker :)


Måndag

Godmorgon ska äta frukost nu och sen gå upp på stan lite när dom öppnar. Måste till banken å sen till soc.
Senare för man se vad som händer :)

Kvällens låt


Söndag

Sitter och käkar just nu sen blire att hoppa in i duschen å sedan fixa sej sen dra till baronbackarna:)
Har fortfarande ont efter solningen igår haha ska se om de blir mer solning nu i veckan :) Har hört att de ska vara fint väder i veckan å de gillar vi ^^
Ne nu ska jag käka upp sen in duschen så jag kommer iväg nångång :)

Ciaao

Underbar dag!

Solade å badade i 4 timmar idag och jag säger de att de KÄNNS verklingen. har brännt mej lite och blivit brun :)
Tack För en underbardag Elvira♥
Nu blir de Fix&Trix
Ciaaao





Bada å sola

Godmorgon har fixat allt nu å elvira är på väg till mej. ska åka så fort pappa kommer:)
Vi ska Bada i Säbylund kommer hem senare idag. måste springa ner nu å öppna för nu är hon här.

Ciaao

Godnatt

Drog aldrig till baronbackarna. men nu är de bestämmt att jag ska dit imorn iallafall. Va hemma och kollade på 101 Dalmatiner som gick på tv4+ tsm med min sjuka hund. haha hon satt verkligen å kollade på filmen:P






 Gissa vem jag ska vara med på dagen?!?!?!  ELVIIIIRA som jag har saknat grovt:blush: Vi va bästa vänner förr i högstadiet. Vi har bestämmt att vi ska dra och sola å bada imorn för de kommer bli niiiice väder. vi ska väll försöka dra dit på förmiddag å sen bara slappa heeeela dagen :)

                                 Jag å Elvira i högstadiet


Fredag

Vaknade av att Kristin ringde å väckte mej, vi bestämmde oss för att dra å sola Eftersom de är sjukt varmt ute:thumbup:
Gick upp å åt frukost sen drog jag iväg å mötte henne, Vi gick å letade efter nånstanns där man kunnde sola men hittade inget så vi gick till våran solplats ist lite utanför stan:)
Solade i ca 2 timmar sen drog vi hem. kände hur de bara bränndes på hela mej men har inte bränt mej nånstanns, SKÖNT! är brun nu iallafall haha
När jag kom hem sprang jag till kylskåpet å öppnade en ISkall cola som jag sitter å njuter mej nu. Gick upp på vinden å hämtade fläckten som står framför mitt ansikte. för skönt! Ska snart börja me maten ska se vad de ska bli :)
Ikv kanske de blir att dra till Baronbackarna men ingeting är bestämmt just nu :P

Dagens låt


Blond lr Brunett?

Vad tycker ni att jag ska vara ?!

Blond lr Brunett?!



Fixat bloggen

Hallu, vaknade halv 10 idag. fixade mej lite sen drog jag till Arbetsförmedlingen eftersom jag hade möte 10.15
Satt och pratade lite och vi kom fram till att dom ska ringa mej nästa vecka, samtalen tog ca 1 timma.
Efter de så gick jag till socialen för att lämna in lite papper å så sa jag till dom att jag ville ha möte tsm me min kurator och dom kmr höra av sej till mej oxå om när vi ska ses! :)
Kom hem för en stund sen satte mej vid datan å fixade till min blogg...
Nååå, vad tycks?:cool: ska jag ha kvar den elr ska jag fixa nån annan?:P
Ska äta nu å sen ska jag nog ut å fixa lite saker.
Ciaaao



                                    Miss u ;(


RSS 2.0