Lördag

Hejsan ! mobilbloggade 2gånger igår men de har inte kommit upp ?! :S Drog till kristin igår vid 11 tiden sen så drog vi till systemet och köpte lite dricka, drog hem till pappa för att hämta lite saker sen vidare hem till kristin. Fixade cv till mej sen så tog vi en cider och satte oss på hennes bakgård :)

Vid 3 tiden ringer Sami till mej och säger att jag ska komma eftersom han inte kunde omma in för jag hade hans nycklar hihi så cyklade till tempo där min snygging stod och väntade på mej. När vi kom till han så gick vi och köpte pizza sen hoppade jag in i duschen och sedan börja fixa mej inför kvällen. Vid halv 10 cyklade jag till maxi för att köpa alvedon och jag va tvungen att visa legg ??!! Satte mej på cykeln och cyklade till vivalla hem till Linn, där var oxå Sofie, Julia Shaggy och Vicky! Vi satte oss på hennes uteplats och kickade igång grillen och all dricka . Hade mycket trevligt och tack för kvällen flickor

Vid 12 tiden så drog Linn, shaggy, julia ochvicky så de va bara jag och sofie kvar hos Linn  ( Dom skulle dra på krogen ) men sen kom Vicky tillbaka haha. Efter en stund så drog vi, Vicky drog till sin kille och sofie hängde med mej till sami, hon skulle sova över eftersom alla bussar hade gått.

Vaknade vid halv 12 och sofie drog för ca 1 timma sen så nu ska jag och Sami till sta och bara ta de lugnt, Sjukt fint väder idag oxå ! :)

Bilder kommer komma upp sen

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Såååå fin blogg du har <3

2011-06-04 @ 18:34:45
URL: http://linnealiebig.blogg.se/
Postat av: MATILDA ROSQVIST 14 ÅR

ja^^

2011-06-04 @ 22:01:20
URL: http://matildays.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Vassegod du :)) Hoppas allt är fint annars <3

2011-06-04 @ 22:43:05
URL: http://linnealiebig.blogg.se/
Postat av: jenny

låter som du haft en bra helg! :D

2011-06-05 @ 10:45:46
URL: http://jennychristiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0