Måndag

Jobb idag o de gick bra. sen tog jag o linn bussen till hennes farmor o farfar. Fick lite fika och sen så pratade vi lite. Fick skjuts hem vid 8 tiden och när ja kom innanför dörren så sprang jag till älskling som Ä N T L I G E N har kommit hem, Gav han en " välkommsblomma" sen har vi bara legar i soffan å myst och pratat och massa skratt å pussar. Ååååh vad jag har saknat han min lilla ängel. Inatt kommer jag äntligen sova som en prinsessa !


Söndagsmys




1 advent

Hejsan!

Tack för igår flickor ! Jag hade skit kul o hoppas på att ni oxå hade de ! :)

Idag är de första advent och jag vill baka lussekatteeeeer !!! Men eftersom att de blåser STORM ute så kommer jag inte röra mej ur fläcken, vill verkligen inte blåsa bort ! Så idag har jag inte gjort ett piss, Städat lite o ska fortsätta städa.
Imorgon äre jobb som vanligt och sen kommer min älskling äääääntligen hem ! :D Längtar grooovtmycket, inte så lätt att vara ifrån min bästavän, mitt allt, min ängel ! så imorn när jag kommer hem från jobbet så kommer jag bara slänga ner mina saker på golvet å springa till samis famn och bara få krama å pussa på honom !! inatt så fick jag ju sova själv oxå och jag har ju inte sovit själv nästan på 2 år så jag vaknade upp flera gånger i natt för att se om sami låg brevid mej men när jag insåg att han inte gjorde de så kunde inte jag somna om. Men tur att lipton va med mej och tröstade mej och ville visa att han fanns så då kunde jag somna om :)


Lördag

igår efter jobbet så drog jag o linn till mariberg garllerian o kollade runt lite. Drog sen hem till mej o då va sami hemma å kollade på tv. Gick in å satte på idol för de är ett MÅSTE på fredagar :)

Idag vaknade jag o städade sen kom lillsyrran nattis o mamma hit och vi pratade lite. Har lovat att vara med nattis idag så mamma lämnade henne här, sen kom storsyrran jenny o hennes kille fredrik o lille kevin som va lite sjuk oxå, Stackarn ! Bjöd lite på fika å massa prat o skratt sen åkte dom så nu äre bara jag o lillsyrran här.. Ikv blire tjejkväll med mina vänner. mycket trevligt !






Onsdag

Trött tröött tröööööött!!
aah de kan man säga , kom nyss hem från jobbet, jobbade lite extra idag 7.30 - 21.30

så jaa kan inte berätta så mkt mer utan att jag bara har jobbat idag haha väntar på sami som är påväg hem, Ska hoppa in i duschen sen sova.. Skönt att man får lite sovmorgon imorn :)


så här ser mina naglar ut just nu... japp ...

2011-11-19_19_43 (MMS)

så här ser mina naglar ut just nu... japp de e lösnaglar!


Måndag

Hejsan!
Jobb från kl 7.30 - 16.15 tog bussen upp på stan å mötte min ängel. Tog sedan bussen till city gross för att handla lite mat.
Kom hem o gjorde iordning lite mat o nu ska jag o sami mysa i soffan o slå på filmen " just go with it " sen blire att sova :)

Hoppas att ni har haft en bra dag !


Torsdag

Hejsan!

Linn har nyss lämnat mej så nu sitter jag här hemma helt ensam ! Sami kommer snart hem å då ska han få massa pussar eftersom att vi inte har setts på hela dagen :(

Idag va de jobb hela dagen sen när jag slutade så tog jag bussen upp på stan o väntade på linn, sen drog vi bussen hem till mej och fixade blogg till henne :)
Sen har jag inte gjort så mkt mer, massa snacka å skratt me linn..

Imorn kommer de vara mycket o göra på jobbet. (eftersom vi har frukost buffé ) Sen när vi har slutat så ska jag o linn ta bussen upp på stan o möta sami sen vidare till mariberg ;)



Söndag

Hejsan!

Idag vaknade jag vid 11 tiden o då vare bara att gå upp och börja städa. Samis mamma o syrra kom till oss senare och hade de trevligt med lite fika och snack. Sen drog jag o sami till ikea för att köpa matta , muggar osv...
Kom nyss hem och har gjort iordning lite i lägenheten.
Satt o kollade i reklan tidningar som vi fick i brevlådan och jag hittade världens bästa julklapp till dej Nattis ( lillsyrran ) mohaha!


Maroon 5 - Moves Like Jagger ft. Christina Aguilera


you make me smile


Hejsan!

Igår efter jobbet hängde Linn med mej hem, när vi kom hem satte vi på filmen " farsan " och " kopps " haha för bra fast vi hann inte se "Jalla jalla" men de tar vi nånannan gång :D

Idag va de jobb sen följde Linn med mej o sami till ikea för att köpa lite saker till lägenheten. Gick sen till Marieberg Galleria för att käka och gå runt där ! Sen tog vi bussen till rese sen hem så har nyss kommit innan för dörren.. eller aa har diskat oxå haha ska snart hoppa in i duschen sen sova med min älskling ♥





HAHAHAH


Ikea

Nu är vi färdig fixade och ska gå till samis syrra för att möta upp henne sen vidare till ikea å köpa lite saker till lägenheten :)

Hemligheten avslöjas

Nu ska jag berätta varför vi har packat å så...

Jag och Sami Har Flyttat !

Japp ni läste rätt, Nu bor jag o sami tillsammans , vart vi bor behöver ni inte veta ;)
Vi är jätte lyckliga och får nu börja vårt liv tillsammans !

Puss :*



skåååååål

2011-11-05_23_26 (MMS)

skåååååål


Vad gör vi, Nu kör vi !!

Nu blire Fest för att fira min sami !!!
Grattis igen älskling♥
SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL



Happy Birthday !! <3

Idag fyller min älskling år ! Ett stort grattis till dej mitt allt ♥ Älskar dej !













RSS 2.0