Onsdag

 Hejsan !

sitter o kollar på sverige fotbollen tsm me sami och har de lite mysigt :)
Idag har jag jobbat som vanligt och de gick bra ! :) Sen efter jobbet så tog jag o linn en lååång promenad , hon gick hem o jag gick hem.. Va ute o gick i 1 timma, från jobbet till hemmet ! bra däääär :D
När jag kom hem gjorde jag inte så mkt har bara myst med sami och lagat lite mat å så.
Snart börjar Big Brother sen efter ska jag duscha sen ska jag sova ! :)
En bild från i lördags i limon!


Torsdag

Idag så har jag storstädat lägenheten ! Nattis kommer ju imorn och övernattar :D
Massa mys ska vi ha det. Imorn blir de äntligen jobb ! tro de elr ej men jag längtar! Orkar verkligen inte vara hemma å röttna längre. Så det ska bli kul att träffa alla jobbarkompisar oxå ! :)
Sen efter jobbet så ska jag till backahallen och spela lite badminton sen ska vi dra o handla lite sen hem o ha lite tacomys ! :)
Sen på lördag ska jag upp tidigt och kanske hinna gå på stan sen vidare till mberg för att kolla om jag hittar nått tills på kvällen, sen måste jag ju in till systemet oxå som jag ska ha till kvällen som kommer bli guld !


Tisdag

Jahapp,, då har man åkt på magsjuka! Men allt de värsta hände i morse kl 5 på morgonen till kl 7 på morgonen! Så de blev inge jobba för mej idag elr imorn men kanske på torsdag om jag mår bättre. Måste ju vara frisk tills på fredag :)

Idag har jag inte gjort så mkt bara legat o tyckt synd om mej och har försökt o äta men de har inte gått så bra !

 

Mosters gullunge !


Söndag

Hejsan! Har inte haft lust å blogga på en vecka.

Har bara jobbat hela veckan sen i fredags så drog vi på fest och festade, och i torsdags så kom mamma å nattis till oss och skulle hjälpa mej att hämta lite grejer sen v adom kvar här en stund, och då bestämde vi att Nattis ska sova hos mej och sami på fredag till lördag! Vi ska spela badminton och äta tacos å kolla på filmer å ha mys med min lillasyster :D

Ne nu ska jag hoppa in i duschen för sen ska jag till Storsyrran och hälsa på lite, längesen man träffade henne. aah förutom att man träffar henne lite då å då en snabbis på badminton :P


En bild från i fredags

Torsdag

Vaknade kl 6.00 av att min älskling ligger och håller om mej och jag ville verkligeeeeeeeeeen ligga kvar å mysa men nä.. måste upp å börja göra sej iordning för jobbet !
Tog bussen till jobbet och när jag kom till jobbet fanns de mkt o göra !
Lite stress på förmiddagen men sen vid lunch så lugnade ner sej.
Vid 1 tiden då när jag har lunchrast så fick jag fin besök av mamma morgan o nattis ! :) Har saknat er !
Pratade  lite sen va jag tvungen att börja jobba igen..
Kom hem å slängde mina saker och hoppade direkt i samis famn och är fortfarande där. Vill inte röra mej nåååånstanns,  men jag måste göra de snart eftersom jag ska sova snart,, är döööötrött !


Badminton

så där jag, nu har man nyss kommit hem från badminton, spelade i 2 timmar ! :)Söndag

Hej!
Bakis som fan är jag idag haha har druckit 5 L vatten och haft huvudvärk. Igår drog vi på fest o kom hem vid 4 inatt och kunde inte somna förren 6 .. vaknade lite då å då. vaknade vid 9 å kunde inte somna om.. så jag va uppe till kl 12 sen somnade jag o vaknade halv 4 haha . har inte ett piss bara legat i soffan o halv sovit och ska snart hoppa in i duschen sen sova igen !
En bild från igår / inatt

Chris Brown "Teach Me How To Dougie"


118800

frågade 118800 vem sara markussen är och dom svarade så här... Om det finns någon som inte har hört talas om sara markussen så är dom helt bakom flötet. Den här bruden är ju snäppet från att bli Sveriges nästa och största kändis! Kanske kommer hon vinna Idol eller Melodifestivalen eller så kommer hon flytta till Hollywood och bli en tvättäkta modell. Inget vet, men snart vet hela världen vem hon är. Mvh 118800 nice ju ;-)


Torsdag

Veckan bara rinner iväg ! Redan torsdag och dagen har varit bra men har varit sjukt trött!!
Ska även berätta de att jag har spelat badminton Tisdag ( 1 timma ), Onsdag (1 timma) och imorn (2 timmar)  .
Skit kul äre att spela haha är beroende fan !


RSS 2.0