Gott Nytt År !

sorry för att jag inte harbloggat så mkt men har inte haft tid (:

Nu sitter jag hemma hos bästavän och fixar oss inför kvällen, vi väntar även på stjärtmasken casy som ska komma snart ! sen när vi är klara ska vi dra till hovsta och förfesta senare vid 11 ska vi till stan och kolla på fyverkeriet sen efterfesta nånstanns haha . men nu ska jag fortsätta och fixa mej . kommer nog komma nyårs bilder senare (:

Ciaaao och gott nytt år !


GOD JUL!

Sitter hemma hos mamma och tjockar till mej me massa choklad haha har fått lite smått i julklapp som pengar kläder hårfön å så (: snart ska jag hem till pappa ,sen ska jag nog träffa linn :)

God jul på er



Onsdag

Idag blir de att vara hemma och STOOOOOR städa och slå in lite julklappar och sånt , får se om linn kommer hit sen och håller mej sällskap, kommer nog vara hemma själv hela natten haha :P

Imorrn äre julafton (:
ska till mammi då och vara med henne och lillsyrran sen kommer kanske min stora syster och hennes kille kommer oxå . får absolut inte miss kalle anka kl 15:00 !!!
men nu ska jag byta om och sen börja diska och städa !



Söndag

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän.
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården).
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss
Emma

P.S
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,
- ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!




!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! R.I.P !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Man halkade - dödades av tåget

Örebro

En 32-årig man dödades tidigt på lördagsmorgonen av ett tåg cirka 800 meter söder om Södra station i Örebro.

Relaterat

- Han kanske har genat över spåren. Vi tror att han har ramlat och sedan har någon del av ett tåg träffat honom i huvudet, säger Anders Wallin, vakthavande befäl vid polisen i Örebro län.

Det var en lokförare som vid 02.54 rapporterade att det låg någon vid spåren mellan Södra station och bommarna vid Gustavsvik. När polisen åkte till platsen fann man mannen död.

- Vi tror att det var en olyckshändelse. Det är inget som tyder på självmord eller på brott, säger Anders Wallin.

En dödsolycka blir automatiskt ett polisärende och kommer därmed att utredas.


Fredag

Skönt med jullov nu ! ikv blir att dra hem till casy och förfesta sen ska vi dra till frimis sen efterfest som vanligt hahaha , kommer bli kanon kväll hoppas jag :)
ska packa lite Ciaao !


 

Ont !

Efter jag har tagit sprutan så har jag haft ont i armen helatiden ! kan inte ens sova på vänsta sidan för jag får skit ont i armen :S .. aja imorn blire nog frimis iallafall och de kommer blir drag . ska även åka å handla lite mat me pappa och farmor .

Idag har jag inte gjort så mkt varit me linn eller aah hon är med mej nu haha . vi har inte gjort så mkt men iallafall.


Tagit sprutan !!

Drog till järntorget för att träffa linn, sen tog vi 31an till mässan för att ta sprutan. när vi kom dit va de inte alls så mkt folk. vi fick skriva i ett papper om man inte tål ägg å sånt, sen fick vi gå till nummer 10 där dom skulle ta sprutan. Först va de linn och sen jag .. när jag sitter å blir sprutad så kollar jag på linn och ser att hon inte är sej lik . sen sa hon till mej " Sara jag får inge luft " jag trodde att hon skojade så jag började skratta sen hon ba lyssna får verkligen inge luft, sen andades hon in å de lät som om hon hade rökt i 100 år . de lät inte normalt sen vart hon hela röd på bröstet och både hon å jag fick panik. vi sa till hon som tog sprutan att linn inte får luft så hon hämtade en doktor som kom med en akutvagn som linn fick lägga sej på . sen körde dom in henne i ett litet rum me massa sjukhus saker . dom kände hennes puls och allt.. sen fick om en tablett mot allergi om de skulle vara nått . sen fick hon vila lite och jag va me henne hela tiden. senare när hon hade vilat klart så fick om provgå hahaha och de gick bra sen väntade vi på min pappa som skulle hämta oss och vi åkte å handlade lite tills ikv , köpte tacos som vi nyss har proppat i oss .. mummms !!
Nu får vi se vad vi hittar på mer ikv .

 

Godnatt

Idag har de varit seegt ! linn kom till mej iallafall på kvällen drog och hämtade mat. satt här hos mej sen och käkade samtidigt som vi kollade på " mamma till en mördare " .

( Blondie )


 


Lördag

kl är 07:08 ska hem från festen haha ... varit riktigt nie nice .. !!
Bilder kommer nog up imorn fan. haha
pZ

Fredag

Sitter Hemma å Dunkar låten Ganja shop ! taggad tills ikv då jag å casy ska dra till lådan ( rickard ) han fyller år så grattis på dej. kommer bli nice me alla vänner där å så !  har inte bestämt mej vad jag ska ha på mej , om jag ska ha tajta elr pösiga kläder haha men får prova på ! Blir nog inte utgång men får se om vi drar dit sen satin elr frimis elr så kommer vi bara vara där och festa sönder.
säger bara att ni som inte kommer vara där kommer missa något ;) !
ne nu ska jag börja packa lite sen dra till casy . bloggar senare elr nått + vi kommer ta bilder på festen oxå tror jag !

Ciaao


 

Nattinatti 01:38

Ska sova nu 

Nattinatti


 

Torsdag

Trött som fan ! Sitter hemma ich käkar DODIS! mummmms.. ikv äre studenskivan men kommer inte dra dit för är för trött. laddar upp tills imorn ist då när de blir fest och så !
Är jätte sugen på en sallad just nu ! haha får se om jag drar ner och köper de sen .
Idag hade jag möte i skolan och mammsi kom .
På onsdag ska jag på min lilla systers julfest och ska kolla när dom dansar där !
Ne nu ska jag lägga mej i sängen en stund och bara slappa framför tv..

( obs, nu kan du ställa massa frågor till mej  )
  



Tisdag

Vaknade hos linn idag , gjorde oss i ordning och drog till rusta för att köpa julklappar . vi var i rusta nån timma och köpte en massa saker . sen skulle vi dra till mc som ligger andra sidan men linn vågade först inte gå dit för då va man tvungen gå i skogen sen är de tågräls där. linn trodde att man kunde få STÖT av de hahaha, men  vi sprang över " linn och sara ute i skogen " haha !
Inne på macdonald så fick linn beställa mac chicken meny till mej för jag tänker inte göra bort mej IGEN ! haha
Dom som inte vet vrf så kan jag förklara de lite snabbt .

När jag å linn va i linköping hos hennes pappa så skulle jag och linn dra till macdonald för att käka å jag kunde typ inte få in " mac chicken " i huvudet.
så linn beställde först, sen va de min tur

Jag : hej en macken kemi !

hon i kassan : en vadå ? :S

jag : ehmm.. jag tar samma som hon som va före mej .


och som tur att linn inte hörde när jag sa de så jag sa de till henne sen när vi hade gått ut därifrån . hon skrattade så hon började gråta. har aldrig sett henne skrattat så mkt !!
så nu vet ni vrf jag inte beställer mac chicken meny :)

iallafall drog till casys jobb efter vi hade käkat. hälsade på henne lite och fick varm choklad å lite bakelser (:
Drog hem till linn för hon skulle laga mat , slog in julklapparna sen drog vi hem till mej.!
fixade mitt rum som har nya färger på väggen ^^ lite mörkrött på väggarna nu , nice. Tummen upp !  sen käkade vi lite och kollade på tv . !

Ciaao

(Macken kemi)




Måndag

Dagen började med att jag hör nån gubbe står och pratar högt inne i tv rummet. sen kommer pappa in och säger att jag måste gå upp för dom ska tapetsera om lägenheten !  Sen drog han gubben för han va inte klar med hans förra lägenhet  och han skulle komma tillbaka kl 10 . pappa drog iväg till landet då så länge och jag somnade om . Efter ca 20 min så ringer de på dörren minst 5 ggr !!!
Går och öppnar och där står de en gubbe som skulle fixa våran el . Sen när han va klar drog han snabbt som tur var, för jag va inte på humör då !  började fixa mej lite sen drog jag till skolan.

Efter skolan drog jag till linn som va nyvaken. vi gjorde inte så mkt först kollade på tv sen kom hennes kille och då va jag lite me sofie , satt å kollade på tv :P

Sen drog jag och linn hem till mej för att få pengar till mat. Självklart drog vi till Grillcorner. Medans vi satt och väntade på våra pizzor så kom de i ett emo gäng och ena skulle gå på toa men han kom inte ut sen ! hahahaha !!  Han stod och höll på me dörren helatiden och tillslut gav han upp och stod bara där inne utan att göra nått, så linn gick å försökte få upp dörren och självklart tog hon bort tejpen som gjorde så man skulle få upp dörren haha. Tillslut kom ägaren och hjälpte honom.!

vi tog med oss pizzorna hem till linn och mummsade i oss det. sen somnade vi lite haha !
Senare träffade vi Casy och gjorde henne sällskap inne på grillcorner . ( hon skulle käka )

Nu ligger linn i sängen och kollar på tv och vi kom på nyss att när våran kompis fick en flaska i huvudet förra onsdag på krogen så skrek vi " VEM VARE ?! VEM VARE SOM KASTA !? "  hahahah klockren !

Bloggen ser bättre ut nu än innan tack vare Sofie & Liz !


http://queenlizzi.blogg.se/             http://sofienyman.blogg.se


RSS 2.0