I love u <3


Gratis Spotify

http://www.gratispremium.com/?ref=858532



Efterlyst tar upp mordbrand på Strömpis

Restaurang Villa Strömpis utsattes för mordbrand och försök till mordbrand i somras. En blåvit väska glömdes bland annat kvar på platsen. I kväll kommer detta att tas upp i programmet ”Efterlyst” i tv3.

Det var under natten den 25 juli som det började brinna i ett kontor på övervåningen på Villa Strömpis och tre veckor senare den 17 augusti dränktes hela fasaden med brännbar vätska men de hann inte tända på. Flera personer iakttogs men de lyckades fly från platsen. Kvar lämnade de bland annat en blåvit väska med texten ”Syrianair”.

Måndag

Jobbet gick bra idag, Massa disk så jag fick jobba över lite. Har nyss kollat runt på öbo om de finns nån lägenhet men självklart finns de inga elr joo i vivalla , varberga , markbacken men vill inte bo där .
Snart ska jag o Sami kolla på filmen som vi påbörjade igår men eftersom kl vart 23.00 så va vi tvugna o stänga av för att vi skulle sova så vi klarar av att gå upp på morgonen.

Jag fattar inte att de fortfarande finns så omogna , töntiga o barnsliga personer, HAHA

Ciaao


Lunch på jobbet :)

dsc00785 (MMS)

Lunch på jobbet :)


Söndag

Igår så drog jag till Vivalla för att möta upp linn sen cyklade vi hit och började förfesta med sami o hans kompisar . Sen vid 11 tiden tog vi taxi till kåren och där sög de, som vanligt haha . Hade mkt roligare på förfesten. Nee krogen är mer för singel-människor. Jag är hellre hemma o ha myskväll med min pojkvän än att dra ut på krogen. Vi drog från kåren typ vid 1 tiden sen åkte vi hem till sami o käkade lite mat sen somnade vi.

Idag har ja varit helt död , vi har bara legat i sängen o segat oss. Gjorde lite kyckling gryta med ris förut och de vart super gott. Gorde lite extra så att sami kan ta med sej matlåda imorn till jobbet.
Har pratat lite med mamma nu på kvällen o snart ska vi kolla på film sen sova, vet inte vilken film sami har laddat ner hehe.






Min snygging ♥

Lördag

Hejsan!

Jobbet gick bra igår, Efter jobbet så drog jag o sami till marieberg Galleria för att hämta ut min mobil, Men självklart så hade inte den kommit fast dom sa att de skulle komma igår. Har väntat en vecka och tycker att de e dålig stil av Elgiganten.
Gick vidare in på gallerian och kollade lite, Drog in till systemet för att köpa lite sen skulle vi ta bussen hem men vi fick vänta en timma på bussen! Vi skulle ha dragit ut igår men de vart så sent, Kom hem till sami vid 8 tiden och jag pallade inte stressa mej så vi sket i de + att vi va super trötta.

Idag så vaknade vi vid 10 tidem, har käkat frukost och bara tagit de lugnt. Ska snart hoppa in i duschen sen börja med maten sen ikv blire party och kanske utgång får se vart man ska dra och vart alla vill dra :P


J-Kwon - Tipsy


Nas & Damian "Jr. Gong" Marley - As We Enter


Torsdag

Har haft en liten bloggpaus, inte pallat o blogga hehe. Har inte hänt så mkt varit på lägenhetsvisning, Skönhetsbehandling som jag fick gratis fast de skulle ha kostat ca 1 000 och imorrn får jag min nya mobil , Äntligen. Har beställt en samsung galaxy ace, Den verkar bra o den är oxå liten! Jag skulle ju ha kunnat beställt samsung galaxy s2 el iphone 4 men tycker att dom är lite stora :P
Idag har jag jobbat och när vi kom hem till sami så kollade vi på tvn o jag råkade somna typ i 20 min och nu är jag klar vaken. Ska dra sen till maxi o handla lite gott för ikv går filmen " monster till svärmor" som jag har sett många gånger, men tycker att den är så jäkla bra ! :D

Imorrn så ska jag jobba sen iväg o hämta mobilen sen kanske utgång vi får se.


Måndag

Vaknade för ca en halv timma sen, för skönt o sova lite vaknade av att älskling snarkade så va tvungen o väcka han haha , Har nyss käkat lite och kollar lite på idol. Ska snart ta bort sminket o gå o lägga sej..

Igår kollade vi på filmen " Jag saknar Dig " . Jag tkr att filmen va sjukt bra! Filmen för en att bli tåröggd och allt som händer i filmen händer i verkligheten ! Ni som inte har sett den ska fan se den ! Om man gillar " ungdoms-filmer"  ett tips bara :)





Söndag

Gud vad seg jag är idag haha har

legat i sängen hela dagen.

Vill även säga till dej Linn ,

Tack för igår hade skit

 kul hahaha vi får göra om de♥
 
tyvärr så tog jag inga bilder hade

så kul

så jag glömde bort de haha .
 
Ska snart lägga mej i badet sen

 slå på en film men först blire pizza :)


Fix fix

Ska börja fixa mej nu Senare kommer Linn hit och gör mej sällskap med lite dricka o snack :) Fårse vart kvällen leder oss till !

Hörs






Godmorgon

Vaknade kl tio och de visar sej att febern har gått bort, Yeeey ! Men är teppt i näsan och hostar o nyser hela tiden, ögonen hänger lite oxå. Men jag orkar inte ligga mer i sängen o inte göra ett piss så jag ska börja städa sen åka o handla mat! Måste få röra lite på mej nu när jag har legat i sängen, min kropp är helt svag haha men de ska bli ändringar ! :D

Inga planer idag förutom städ o handla mat sen får vi se vad som händer! Älskling ska nog färga håret på mej oxå hihi undra hur de kommer se ut sen haha men som tur äre bara utväxten som ska färgas hehe, även om de skulle bli fel elr att han skulle missa nått så gör de inge för jag älskar honom ändå!


Filmkväll ikv, Sen sovaaaa


Hey


Bilder


Fredag

Godmorgon!
Vaknade i panik att jag inte fick luft och huvudvärk, Gick upp tog tempern o självklart visades att jag hade fått feber igen! happ, bli att vara hemma idag, kuuul !
jag som behövdes på jobbet med de e ju sant som min chef sa till mej igår - Vi ska ju egentligen inte räkna med dej när du är sjuk eftersom du är bara praktikant här. De hade varit en annansak om du va anställt här.

Ska snart lägga mej i badet och sen ska jag dricka te å knarka alvedoner så jag bli frisk!!! orkar inte mer , vill inte vara sjuk :(

Syynd om mej

Torsdag

Drog till jobbet idag, men hade de jätte svårt eftersom jag inte mår så bra, Va helt seg o kunde inte andas men va kvar där till halv 5 ! Sami kom till jobbet kl 4 sen fick han vänta på mej hihi, Cyklade sen hem till han och somnade på engång jag va heeeelt slut ! Hatar o vara sjuk :( Jaja nu ikv ska jag ta de lugnt och bara ligga i sängen o tycka synd om mej haha. Skönt att de e helg snart, då kan jag vila upp mej tills på måndag .


Student bild

Efterlyst

japp nu ska vi kolla på efterlyst mår inte helt 100 heller men måste till jobbet imorn för de kommer vara mkt o göra vi får se hur de går haha Längtar tills den 23 september!!!!


onsdag

Är hemma från jobbet idag mår inte helt 100. Känns som om jag har feber fast jag inte har de. Teppt i näsan svidiga ögon å helt slut i kroppen. :( Vaknade flera gånger inatt av att de blåste så mkt. Idag ska jag bara ta de lugnt. Ligga i sängen o dricka varm oboy och vänta på att älskling ska sluta jobbet!

Tisdag

Hejsan!

Gick från jobbet vid 12 tiden kände mej helt febrig. När jag kom hem till sami så tod jag tempern och kolla om jag hade feber oo självklart hade man de, Toppen ! Får se om jag drar till jobbet imorn vi får se hur jag mår ikv.
Har sovit lite o ätit lite, kollade på jersey shore förut och nu väntar jag på att älskling ska komma o ta hand om mej.
ikväll kommer de bli storm har dom varnat på tvn, Men jävlar vad de blåste när jag cyklade till o från jobbet. Brukar ta 7 min att cykla hem o till jobbet men idag tog de typ 20 min att cykla hem haha hade motvind helavägen, höll på å dö kändes de som :P

Lilla Lipton

Måndag

Jahapp då vare måndag igen då..
Ska snart börja fixa mej sen vidare till jobbet. Känner att jag börjar bli förskyld igen ,, KUL!!! Sami har smittat mej , han har varit  sjuk hela helgen:( Och så ska man cykla till jobbet oxå,, kanon tummen upp + de regnar kan de bli bättre?!
I natt drömde jag mardröm så jag vaknade upp helt skräckslagen och andades snabbt. Kollade runt i rummet sen la jag mej intryggt i samis rygg och slängde täcket över ansiktet och kramade sami hårt , då kände jag mej trygg igen då somnade jag :)


10 år sen


We Are The World 25 For Haiti


Grym!!


Best Cry Ever !


BIG BOOTY BITCHES!!!


Favorit Parfym

britney spears cosmic radiance


Vill ha tillbaka denna hårfärgen !



Marieberg Galleria

Kom nyss innan för dörren. Gick först till mediamark för att kolla på lite mobiler men hittade ingen som jag vart sugen på sen gick vi in på elgiganten o då hittade jag en samsung som jag vill ha men de får ju så klart vänta.. :(
Gick vidare in på Marieberg Galleria och kollade runt lite, Fick bara med mej puder och sami fick med sej lite annat. Tänkte dra till systemet men så klart så va de stäääängt! ååh så irreterad jag vart ! :(
Träffade en gammal vän till mej när vi va inne i vero moda, viktoria som jobbar där, stod o snackade lite sen va vi tvugna att dra vidare till bussen :)


Kör på svarta linser idag


Lördag

God Morgon !

Vaknade kl 10 idag och har nyss käkat frukost. Ska snart göra mej iordning sen blire en tur till Marieberg :)

Somnade rätt tidigt igpr, däckade vid 10 tiden haha medans jag sov så kollade sami på fotboll sen stängde han av tv vid 11 då vaknade jag för att gå på toa o jag trodde att klockan va  typ 5 på morgonen så fick en chock när jag kollade på klockan å då va den bara halv 12:P Jaja nu ska jag göra mej iordning så vi kommer iväg nångång :)


Fredag

Hejsan!
Jobbet idag gick rätt bra, massa saker o göra efter 2 tiden hehe
När jag cyklade till sami så va de en ÄCKELgubbe som höll på när jag cyklade förbi han :S
När jag kom hem till sami så däckade jag i sängen sami kom o la sej brevid mej sen somnade vi en stund skönt va de !
Vaknade för ca 1 timma sen, kollade lite på cops o nu ska vi kolla på idol. Vi skulle till samis syrraa ikv men de blir inge eftersom sami är lite sjuk.

Nu börjar idol, Vi hörs

Ciaao

Gammal Bild

.


Jobbet

Hejsan!
sitter kvar här på jobbet, slutade för ca tio min sen men måste ändå vänta på sami som slutar kl 4 så han slutar när som helst.
Idag på jobbet har de varit rätt lugnt, inte så mkt och göra men ändå är jag helt slut haha. De e alltid mest saker o göra på efter middagen då när de kommer disk från andra skolor som vi får ta hand om. De e kul när de är lite stressigt och sånt :)
Bloggar nog mer senare

Bye bye

DJ Felli Fel - Boomerang ft. Akon, Pitbull, Jermaine Dupri


Ni har väll inte glömt ?!

Att idol börjar idag kl 20.00 på 4an :)
Själv så ska jag o sami kolla på de och mummmmsa i oss med lite godis, mys !


Tar en öl efter maten;-)

dsc00782 (MMS)

Tar en öl efter maten;-)


Nu blire lite lunch:)

dsc00781 (MMS)

Nu blire lite lunch:)


Stockholm


Lördag

Hejsan!
Va framme i örebro vid 21.00 och just nu ligger jag o sami i sängen och är helt döda i kroppen!
Shoppat lite iallafall och har sett 3 kända personer oxå ;)
När vi va inne på glitter så va de 2 vakter som va vid oss. Så vi kollade om de va nån känd person som va här men vi såg ingen tills jag gick in i statsminister fredrik reinfeldts dotter. Jag bad om ursäkt ( som jag alltid gör om jag går in i nån ) sen kollade jag på henne o hennes pappa å DÅ såg jag att de va statsministe, Han log mot mej och sa de e ingefara.



Sen när vi va vid Gamla stan så gick vi förbi Elin som va med i idol om ni kommer ihåg henne ?!


Sen när vi va inne på press för att köpa lite godis till tåget hem så såg vi Shan (the man) Atci.


Lite bilder under dagen













Dagens köp















Sen köpte jag några presenter till mina systrar som jag inte kommer lägga upp på bloggen ;)
Nu ska vi sova är helt döda..
Godnatt !

Är i västerås. Snart framme i sthlm om ca ...

dsc00780 (MMS)

Är i västerås. Snart framme i sthlm om ca 1 timma:)


Sitter i resecentrum och dricker frukost o...

dsc00779 (MMS)

Sitter i resecentrum och dricker frukost och väntar på tåget till sthlm. :)


.


Stockholm

Imorrn åker jag o älskling till sthlm och shoppar. Kommer vara där hela dagen och självklart kommer jag ha med mej kameran så jag kan ta lite bilder.
Lillsyrran skulle ha följt med men eftersom vi ska åka tåg dit o hem så blir de lite dyrt för henne så vi får dra dit nånannan gång :)


RSS 2.0