Mystime


Mat


Kolla hiiiit

Hörru ni.. Aa ni!!
Checka in lillsyrrans blogg , där får du följa med henne som 14 årig , som älskar att umgås med sina vänner och hitta på massa bus och inte nog med det så älskar hon justin bieber , så om du är som henne eller helt enkel är nyfiken så ta chansen å kika in där.
www.bestanatalie.blogg.se


Instagram - saramarkussen


<3


Lördag

Hejsan !
Igår tvättade vi i 8 timmar haah hade tvätt tid kl 20-00 men sen hände det lite med tvätten så den hann inte å bli klar så då bokade vi en tvätt tid till 00.00-04.00 och tro mej jag va död när vi va klara eftersom jag hade varit vaken sen kl 6 på mogronen (:
Idag vaknade jag vid 14.00 och satte på serien " snooki & Jwoww " och har nyss sätt klart på de, nu ska vi käka sen ska vi till willys för att handla lite gott tills ikv då jag och min underbara pojkvän ska ha filmkväll :)
 
 
Så tråkigt att de e höst nu :(
 

Tisdag

Hejsan !
sitter nu hemma och väntar på att Linn ska komma och mysa med oss, hon kommer ta med sig rosalise mummsiiiigt ! :D sen ska vi kolla på xfactor och sen svenska hollywoodfruar!
sen ska jag o min sambo sova , börjar 7.30 imorgon och vill inte vara trött på jobbet (:


Lördag

Hejsan!
lördag i dag då. har nyss kommit ut från duschen och ska snart göra lite frukost och väcka min sambo. idag har vi lite saker att göra inför kvällen då vi ska fira min vän shaggy som fyllde 23 igår ! Kommer bli kanonkväll :)
Vad har hänt sist jag har bloggat,, jaa ni inte så mkt bara massa jobb jobb jobb så har knappt hunnit o bloggat sen har sami varit i turkiet en vecka, Han kom hem med lite presenter till mej, Fick nya skor och ett jättefint silverarmband med diamanter !! :D
Nu ska jag käka frukst för nu skriker magen .

Ciaao


Tittut


:)


RSS 2.0