Söndag

Dagen började med att vara hur trött som helst efter gårdags party, somnade så klart om o vaknade efter några timmar.. Gick upp o kollade på tvn sen bestämde jag linn o sofie att vi skulle käka på hells sen gå på bio . Så då började jag fixa mej. Vid 7 träffades alla utanför restutangen hellas , beställde fläskfile o de va hur gott som helst! :) Sen gick vi till sf o hämtade ut biljetterna O beställde lite popcorn. Vid 9 släppte dom in alla och det var skit kallt i salongen så linn o sofie hämtade filtar. Vi kollade på en skräckis som jag ej kom ihåg vad den hette men den va helt okej! I början va de skit läskigt för då trodde jag att de handlade om spöken men det visade sig att det va som zombis å jag hatar sånt! De förstörde allt haha:( Kom hem för ca en halv timma sen å nu ligger jag i sängen och ska soca för imorn äre jobb! :) Godnatt ( lite bilder från i helgen !)


Ny hårfärg!

Va tycks?! :)


Hallå där!

Jag som skulle blogga när jag hade semester ... Ja det gick ju bra ! Har börjat jobba nu för fullt igen å idag så jobbat å sen drog jag o linn till m berg o ikea för att shoppa lite och jag fick med mig lite nytt hem :) Just nu ligger jag i sängen å är helt DÖD ! Så ska sova när som helst. Snackar även med linn om vad vi ska göra i helgen så vi får se vad de blir..


Semester

Första dagen av 3 veckors semester å denna dag har jag inte gjort så mkt bara tagit tag i lägenheten med städ å fix :)
Har inte bloggat på länge pågrund av jobb sen massa annat men nu när jag har semester så ska jag nog försöka blogga lite mer !
 
 
 

RSS 2.0