Ute

Kom hem vid 5 tiden , vilade lite sen vid 6 träffade jag sofie, Gick ut å gick till svartån och sen tillbaka . tog ca 1½ timma . skönt vare oxå !
har bestämt oss att vi ska ut å gå varje dag!
För fint väder idag oxå vårkänslan är här till 100 % snart kommer efterlängtande sommaren !
Ska dra ut nu och träffa sofie igen Mohaha



Lite bilder från när jag å sofie va ute å gick =)

Grattis Nattis 12 år!

Hellu.
kom hit till mamma vid halv 1 tiden.
åt lite god mat och just nu tar mamma fram fika medans vi väntar på morfar.
om han ens kommer, Hoppas de! Lillsyrran fyller 12 år Idag . GRATTIS!


Bloggar lite senare !


Morfar som jag saknar !


Bild på lillsyrran för några år sen när vi bodde på landet ,ser mitt blonda hår haha !


Vilken tur att ni hade änglavakt!





Två kvinnor skadade efter smitningsolycka

Två kvinnor i 20-årsåldern blev brutalt påkörda i Norrköping.

Bilisten smet.

– Kvinnorna hade änglavakt och skadades lindrigt, uppger polis och sjukhus.

Kvinnorna, 21 respektive 19 år, var ute och gick med tre kompisar – två kvinnor och en man – när de blev påkörda av en bil i korsningen Skarphagsleden-Idrottsgatan i Norrköping strax efter klockan 22 i går kväll.

Hade änglavakt

Bilisten smet från olycksplatsen och kvinnorna fördes i ambulans till Vrinnevisjukhuset. De betecknades först som allvarligt skadade av polisen, men tidigt i morse meddelade sjukhuset att de haft änglavakt. Båda klarade sig med lindringa skador och kvarstannade för observation. Även polisen menar att kvinnorna hade tur som kom så pass lindrigt undan.

– Båda är kvar på sjukhuset och den ena kvinnan är lite mer allvarligt skadad än den andra. Det går att prata med dem eftersom det mest handlar om blåmärken. Man kan säga att de hade tur för det var en otäck händelse, säger Roland Carlsson, länsvakthavande befäl, vid polisen i Norrköping.

Enligt vittnen kom smitaren körande i ganska hög fart. Polisen kunde säkra delar av bilen vid olycksplatsen – och vid tvåtiden i natt påträffades en bil som sätts i samband med olyckan vid en parkering i närheten.

– Den har vissa skador och är nu beslagtagen. Men den var inte anmäld som stulen. Vi är inte säkra på att det är rätt bil, men mycket tyder på det, sa Lars Engström, vakthavande polisbefäl.

Ingen misstänkt

Några timmar senare, efter att ha undersökt det beslagtagna fordonet, visade det sig dock handla om fel bil.

– Under dagen ska vi hålla förhör med de drabbade och andra vittnen till händelsen. I nuläget har vi ingen misstänkt bil eller någon gärningsman. Det finns inte mycket att gå på, säger Roland Carlsson.




Krya på er !


Fredag

Vaknade vid halv 1 idag, käkade lite mat och kom nyss ut från duschen. Ska börja fixa mej inför kvällen. Ska till sofies syster kl 7 och förfestar där me alla !
Fick mitt löshår idag! YES kom oxå just idag när jag ska ut . kan de bli bättre, dom sa att de skulle komma på måndag men de kom idag ist!  Kvällen kommer nog bli riktigt nice!  känner på mej att de kommer bli de iallafall haha.
Nu måste jag fixa mej lite. kommer nog inte blogga mer idag eftersom jag har fullt upp. så vi hörs imorn annars , Hoppas att ni får en bra kväll ikv :)

CIAAO



Annonser från BloggPartner

Shopping igen!

Drog upp på stan. Träffade sofie , gick runt lite i dom nya affärerna. Hittade ingeting och jag behövde skor! Så vi drog till skopunkten i marieberg! hitta skit snygga skor ;)
köpte dom så klart ^^
Kom hem vid kvart i 8 har inte gjort så mkt när jag kom hem..
Håller nu just på å bränner skivor som vi ska ha imorn på förfesten. Kommer bli nice me alla brudarna :D



Sköna låtar






Torsdag

Vaknade kl 12 idag. åt frukost sen drog jag till skolan och träffade min kurator. Snackade lite å så.. Drog hem och just nu ska jag fixa mej lite sen ska jag och sofie upp på stan och kanske till marieberg sen. får se hur de blir hehe .

Hörs senare


" svarta linser "


" Cha Cha "

Drog upp på stan med sofie. Hittade linne och puder och så köpte jag lite presenter till lillsyrran som fyller snart! de ända jag behöver nu är skor! haha Gick runt lite på stan sen träffade vi ida. vi gick och käkade på la bagett sedan drog alla hem.
Kollade på efterlyst medans jag tryckte i mej chips å dipp , ostbollar! FETTO!!!
Nu har jag påsklov! nananananaanaaaaaaa för er som inte har de ;) haha ne skojade
Men ska till skolan imorn eftersom jag har möte med min kurator!

Fick hem ny busstabell.. tycker att bussarna kommer bli mkt sämre . Dom ska inte gå från järntorget utan resecentrum sen till konserthusen å blablabla .. sen siffrorna ska de va 1,2,3,4,5,6.... å inte 11,12,14,16 .... sjukt?! aja men de e bara å vänja sej :P


Svart linne med blommiga mönster på.
( syns inte så bra på bilden ) 
Pudret
Leggingsarna som jag köpte igår
             



onsdag

Orkade inte blogga nått igår, va helt slut haha .

Igår jobbade jag från 9-2 kom hem fixade mej lite sen drog jag å mötte sofie och julia. Tog bussen till Marieberg galleria och va där till 7.. Hittade skitsnygga leggings iallafall.. När jag kom hem la jag mej i sängen en stund. helt död , hade ont i fötterna och ryggen eftersom jag hade gått sen 9 på morgonen.

Idag Försov jag mej lite , vaknade halv 9. men de va bara att skynda sej såjag kom i tid. GOOD! Slutade vd 11 idag , Nice. Kom hem gjorde inte så mkt... just nu håller jag på å fixar mej, ska upp på stan med sofie. måste hitta lite saker.. Ska forstätta å fixa mej nu, Ciaao

Studenten!

Kom nyss hem . drog iväg med sofie och beställde studentmössa!
Äntligen.. så slipper jag tänka mer på de.
Dom kommer vecka 20. yeaa (H) börja redan och längta efter den dagen
.


Annonser från BloggPartner

Måndag

Vaknade vid 8 idag, drog iväg till praktiken. Kom hem för ca 1½ timma sen. Sitter och käkar lite mat. Funderade på å dra och beställa studentmössan! Ett måste denna vecka!.

     Kött, Potatis , Sallad , beanässås , äppelmos , cola 
 
Annonser från BloggPartner

Mordförsök!

16-åring anhållen för mordförsök 18-åring knivskars svårt i Örebro

En 16-årig pojke har anhållits misstänkt för mordförsök efter knivbråket i Varberga i Örebro i går kväll.
Den knivskurne mannen vårdas i respirator.

Relaterat

19-åringen blev knivhuggen i bröstet omkring klockan 21.30 i stadsdelen Varberga i går kväll. Han fördes i ambulans till USÖ och opererades under natten för sina skador.
– Det som hänt är rubricerat som mordförsök, uppgav länsvakthavande befäl Torbjörn Roos till na.se i natt.

Några timmar efter knivdådet grep polisen en 16-årig pojke utomhus. I samband med gripandet beslagtog polisen tre knivar.
– Det kan vara flera inblandade och därför kan jag inte lämna ut så mycket uppgifter. Vi letar fortfarande efter flera personer, säger Torbjörn Roos.

På grund av pojkens låga ålder kommer förhör att hållas tillsamans med socialtjänsten och advokat. Under natten hölls det första förhöret med pojken.
Efter det beslutade åklagaren att anhålla honom.
Den knivhuggne 19-åringen vårdas i respirator på USÖ. Enligt en kommuniké från sjukhuset är hans tillstånd stabilt.





Söndag

Fredags så va de rätt okej på frimis. hade förfest hemma hos mej innan. Bra musik men lite folk inne på frimis!

Igår så va man lite bakis, så tog de lungt. Sofie kom till mej vid 4 tiden tror jag att klockan va. Satt och kollade på lite filmer som gick på tvn. Åt lite godis, popcorn och dricka. Sofie drog vid halv 3 på natten, va sjukt trött så gick och la mej direkt efter hon hade dragit och somnade direkt!

Idag äre inte ens fint väder ute?! snöar!!! fyfan. aja ska bara ta de lugnt idag tror jag. får se vad som hittas på idag!


 

Annonser från BloggPartner

Skåål !

Håller på å fixar mej nu inför kvällen. förfest hos mej sen utgång (Y) . Sofie kommer snart å ska färga mitt hår.

Fick mms idag från min syster ( hon är ju i thailand ) .


Hennes kille och syrran på bilden me en liten konstig apa !

Annonser från BloggPartner

Visste ni att....

Rihanna växte upp med en missbrukande pappa!

Rihanna talar nu ut om sin tuffa uppväxt på Barbados med sin pappa som var alkoholist och missbrukade droger. R&B sångerskan som nu är 20 år berättade att hennes pappa lämnade henne när hon var 9 år men hon fortsatte att försöka ha kontakt med honom tills hon kom in i tonåren. "Det var som tonåring jag blev arg på vad han hade gjort mot mig, jag tror att jag hatade honom" sa hon i en intervju med tidningen Live. "Jag insåg att inget barn borde gå igenom det jag har gått igenom." Idag har de sporadisk kontakt och pappa Roland är ångerfull, han säger "Jag kommer aldrig att förlåta mig själv för vad jag gjort mot min dotter. Medan andra pappor hjälpte sina barn med läxorna var jag ute på gatorna och köpte knark."


Annonser från BloggPartner

Torsdag

Chaaa !
Vaknade idag vid 1. gjorde inte så mkt .sen vid 3 åkte jag pappa farmor och monika till willy´s för och handla lite. Fanns lösgodis för 40kg JAG KRIGADE BLAND ALLA BARN! haha . Kom hem gjorde inte så mycket. sofie skulle ha kommit och färga mitt hår men de vart inte så .. blir imorn ist =)
Annonser från BloggPartner

Dags att sova

Va och käkade pizza med sofie förut . snackade lite sen drog vi hem .
kom hem kollade på efterlyst som vart nått fel med sändningen ! knas.
Har inte gjort så mkt mer än att kollat på tv och att lillsyrran va på besök.
Ne nu ska jag iallafall hoppa ner i sängen me min bäbis som ligger helt död i sängen just nu .

Godnatt




den du ;)

Annonser från BloggPartner
Annonser från BloggPartner
Annonser från BloggPartner
Annonser från BloggPartner
Annonser från BloggPartner
Annonser från BloggPartner
Annonser från BloggPartner

Avensjuk ? nejdå inte alls !!!

Tänker på min syster och hennes kille som just nu är i thailand, dom åkte igår kl 15.00 gick planet. Idag fick vi reda på att dom hade 39 Grader där !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VILL OXÅ ! dom kommer tillbaka om två vecker.  dom kommer komma helt bruna och fullt med minnen och bilder och saker från thailand ! är avensjuk på dom som ligger säkert på stranden just nu och badar solar samtidigt om dom tar en drink !!
Ska försöka åka utomlands i år nångång !
 

Annonser från BloggPartner

We Are The World




                                    King of pop
Annonser från BloggPartner

Godmorgon

Vaknade vid 1 idag har ingen praktik för att min handledare är sjuk. sitter och käkar nu sen får jag väll dra ner å handla lite mat! finns verkligen inge mat kvar ! Har inte planerat nått om vad som händer idag. får se (Y)

Godnatt



Hörs imorn !

Hatar!

En sak jag verkligen hatar är ORMAR ! om jag ser en orm skriker jag elr så får jag tårar i ögonen för att jag är så rädd. Dom är slemmiga och äckliga och skulle ALDRIG kunna ta i en orm!


Kolla ... :S

 

SOOOOOOOOOL !

Äntligen lite sol ^^

Har nyss ätit ska snart ut me sofie en sväng , vet inte riktigt vad vi ska göra.

P.S är inte på humör just nu !


Myskväll

Nu ska jag kolla på teen mom ! tycker de e intressand om tonåringar har barn. va å köpte chip å dipp, kexchoklad förut oxå ska ha de senare ikv när melodifestivalen är på gång !


Lördag

Vaknade vid 12 utan att jag började må illa HAHA ! somnade om sen till kl 2 . gick upp och tog lite käk som jag käkar nu. Igår så ´förfestade jag och sofie här hos mej sen gick vi till frimis. de va sådär för lite folk tyckte jag å de va de ända som va knas.

Idag ska jag ta de lugnt, kolla på tv elr nått ^^


Förfestar sen till frimis (D)

Just nu förfestar jag ock sofie, är inte så nykter varker jag och sofie hahahaa ska till frimis om en halv timma hehe :P


                          Jag och sofie just nu!

Jag just nu


Köp Biljetterna nu !


Fredag, Grattis syster 21 års-dagen

Hellu

Kom nyss hem från syster som fyller 21 idag! Ett stort grattis till dej !

Vaknade vid 12 idag började fixa mej lite sen drog jag till syster. det va bara hon och jag där hon fick present av mej med massa döskallar i hehe . ( hon älskar dom ) sen hjälpte jag henne me bloggen om hur hon fixar den å så. Sen vid 4 kom hennes kille hem från jobber . han kom me jätte stoooort paket ! när jenny öppnade den så va de en tavla me michael jackson på och syndes på hennes ögon att hon älskade den! haha så söta tsm! Va tvungen å dra hem sen för sofie kommer å hon ska nog färga mitt hår och sen ska man fixa inför kvällen och så!
nu ska jag dra iväg och fixa lite saker .
Ciaaao

                      Syster på bilderna




Jackson five !

Är med sofie just nu vi sitter och kollar på jackson five som går på 4an juste nu ! Känns konstigt att se dom utan michael !!

Alla saknar michael jackson


Torsdag

Vaknade vid 1 idag. fixade iordning all tvätt som skulle tvättas eftersom jag hade tvätt tid kl 2 idag. medans all tvätt va i tvättmaskinen så började jag stor städa lägenheten ! de är det ända jag har gjort idag just nu och de tar ju sin tid med all städning ! Har nyss käkat lite och senare får jag se vad som händer. Måste beställa studentmössa nu ! Får se om jag hinner dra imorn  för imorn har jag fullt upp. Först ska jag till syrran som fyller ska vara där en stund sen om jag får tid så kanske jag drar och beställer mössan. Annars ska jag hem och fixa inför kvällen. 



Onsdag

Gick upp som vanligt idag drog till praktiken. slutade vid halv 1 drog hem och somna lite hehe. Vid 7 gick jag och träffade sofie. gick in i affären och köpte lite godis, chips och dipp. Drog hem till mej och kollade på efterlyst och så klart vart de lite tjejsnack ;)

Just nu sitter jag här ensam sofie drog för en timma sen. Ska snart gå å lägga mej är sjukt trött! imorn har jag tvätt tid. " jippi"

Imorn ska jag nog upp på stan och leta efter present till syster som fyller på fredag !


GodNatt!

" Dagens låt "


Tisdag

Vaknade vid halv 8 idag, åt lite frukost sen skjutsade pappa mej till praktiken.
 va på 4 olika ställen idag. Slutade vid halv 3. så har nyss kommit hem ! ska snart hoppa in i duschen sen får jag se vad som händer! ska kolla lite på tvn nu

Ciaao


Måndag

Hellu
orkade inte blogga igår haha. men gjorde ingeting igår va bara hemma och kollade på film & tv. Idag vaknade jag vid halv 8 fixade mej sen drog jag till praktiken. slutade vid 12 idag SKÖNT! När jag kom hem drog pappa och jag till rusta sen vidare till willy´s och sist till macdonald. köpte min " macken kemi " haha. kom hem somnade lite och nu sitter jag här me en fet godispåse. Ska gå å lägga mej tideigt ikv så jag klarar av morgondagen då praktiken kommer bli lite längre än idag!


   Bunji Garlin - Brrrt




Bakis?

Igår så kom sofie till mej och vi förfestade lite. Vid 9 drog vi till grill corner och mötte julia och dom andra tjejerna! Drog till frimis. Inne på frimis gick vi in till vip rummet där dom bjöd på chips me dip och lite annat, aven på vin, cider och öl ! tog för oss en hel del iallafall jag haha! Hade jättre trevligt inne på vipen där man fick träffa gamla vänner. Vid 11 tiden gick vi in i de stora dansgolvet där de va massa folk som hade kommit. sheakade hela kvällen/natten! Efter frimis drog jag och sofie till grillcorner först för att jag skulle käka. sen drog vi till Elvis för att sofie skulle käka haha. höll nästan på å somna när jag satt inne på elvis, va föööör trött. Drog hem sen och somnade direkt!

Tack alla för en underbar och rolig kväll ! <3

Vaknade vid 7 tiden idag för att jag va törstig så gick och hämtade vatten sen somnade jag om. vid 12 tiden kommer pappa in och frågar om jag vill käka pizza men de ville jag inte för att jag åt ju pizza inne på grillcorner i natt. så jag fick hamburgare ist ;)
Kvällen blir nog lugn, sofie kommer hit senare får se vad vi ska hitta på. se film? gå ut? ingenaning just nu vill jag bara lägga mej i sängen och sova haha..

Streeeeessssssad !

Vaknade vid 1 idag , fixade mej lite sen drog jag och sofie upp på stan för att köpa nått man kan ha på sej ikv. hittade ett linne som jag kanske ska ha på mej men får se hehe . iallafall kom nyss hem ska hoppa in i duschen sen ska jag börja fixa mej , är sjukt stressad just nu !!!

Shopping

vaknade vid halv 1 idag, gick upp och började fixa mej lite . Sen gick jag till bussen och mötte sofie, Drog till marieberg idag. hittade skit mkt saker hehe Träffade oxå nerro där . Åt jätte god mat på mariaberg med kyckling felé , ris med tazikisås.
Efter vi hade käkat drog vi på övervåningen och va där uppe i några timmar.
Sen drog vi till sko punkten där jag köpte två par skor. Vid halv 8  så kom vian och sandra å hämtade oss. Senare drog jag och sofie hem till mej och färgade mitt hår sen drog hon hem. så just nu sitter jag me hårfärg i håret !


  Dagens Lunch



  Min fina påsar :P



                           Sofie Testar skor






Köpte :

troser
Bh
örhängen
nagelfil
hårspännen
ögonbryns nopprare
Skärp
Lös ögonfransar
bommul
strumpor
Mascara
Skor



Jobbig dag !

Vaknade kl 7 idag tog bussen till praktiken och som sagt så va bussen sen i 20 minuter !!! fick stå ute och frysa som fan ! iallafall... jobbade till kl 2 idag . Åkte upp på stan och träffade sofie utanför kinamuren. gick in dit och käkade buffé , så jäkla gott va de! Efter vi hade käkat så gick vi på stan i några timmar. Sofie köpte lite saker men jag väntar tills imorn när hon och jag ska till marieberg ! Gick så mkt att jag fick ont i ryggen , bena.. hade sått rätt så länge idag ! Gick hem sen och bestämmde att sofie skulle komma till mej och färga mitt hår MEN jag va helt död idag så jag råkade somna i två timmar så de vart inge färgning kanske tar de imorn elr om du har lust sofie =) ?!  Nu Ska jag sova , Är fortfarande trött Mohaha

Godnatt Alla Stjärtmaskar !


            Kinamuren
( Kyckling , ris , massaaaa sallad , Bröd och cola ) 

 


Godnatt

Gick och mötte sofie sedan drog vi å köpte lite godis sen hem till mej. bestämde oss för att kolla på film efter vi hade sett " barn som vill byta kön ". Kollade på skräck filmen The nun som jag hade lånat av min syster. den va helt okej men de va dålig slut ! fattade ingeting haha . efter filmen drog sofie hem och nu sitter jag här å ska gå och lägga mej. Är sjukt trött !

Godnatt


Ny mobil , Äntligen

Kom hem för en ca två timmar sen. Slutade praktiken kl 1 idag så efter jag hade slutat drog jag till min syster  för jag skulle köpa hennes mobil.
Sen vart de lite snack och mat tsm , mycket trevligt ! Passade på å låna tre filmer av henne, så ikv blir att ta de lungt och kolla på filmerna tror jag. just nu gör jag inte så mkt försöker å fixa lite me mobilen sen blire att hoppa in i duschen ^^


http://Jennymarkussen.blogg.se    Syster blogg



God Morgon !

God morgon alla trötta typer.
Vaknade för en halv timma sen, sitter och käkar frukost sen blire att fixa sej lite och sen gå till bussen till praktiken . Undra hur länge jag kommer att jobba idag !? ingenaning, aja nu hinner jag inte blogga mer måste ta å skynda mej lite. måste väcka pappa iallafall !
Hörs senare
Ciao

Första Mars

Hellu !
vaknade kl 07:00 steg upp och åt frukost sen gjorde jag iordning min matlåad som jag skulle ha me mej till praktiken. Gick till bussen vid halv 9 ( börjar kl 9 ) träffade nerro när jag väntade på den ,stod och snackade lite å så.
När jag kom till praktiken så kom min handledare och mötte mej, fick börja städa lite smått först ex sopa golv å så. Sen åkte vi till Adolfsberg och städade i trapp uppgångar och sedan drog vi till brickabacken och tvättade lite saker. Slutade runt 12:00 drog hem och åt sen sov jag lite. sjukt trött va jag ! Vid halv 3 kom ullrica och hämtade mej pappa å farmor för vi alla skulle handla lite.
kom hem för en stund sen sitter och käkar lite samtidigt som jag kollar på Brook Knows Best, väntar på att vänner ska börja å sn cops ^^.
Ikv blire å sova tidigt iallafall !
Nu är katten " sebbe " borta , han har flyttat så nu har jag bara min bäbis kvar ^^




RSS 2.0