Ny våldtäkt i Örebro

Ännu en våldtäkt har inträffat i Örebro.

En kvinna i 30-årsåldern utsattes någon gång mellan 02.00 och 03.00  natten till lördagen för våldtäkt på Gamla gatan i centrala Örebro.

Relaterat

Kvinnan hade gått ensam från en restaurang. På Storgatan nära Järntorget kom en okänd man fram och pratar med henne.
De gick en kort bit tillsammans med skildes åt på Järntorget. Kvinnan gick därefter ensam in på Gamla gatan. Hon hann gå en kort stund men blev sedan neddragen bakifrån av den man hon tidigare hade talat med.
-Mannen överfaller och utsätter henne för våldtäkten. När röster hörs i närheten flyr han därifrån, säger länsvakthavande befäl Peter Persson vid Örebropolisen.

Kvinnan tog sig hem och ringde till en bekant som var ute i centrala Örebro. Denne stoppade en polisbil och berättade vad som hänt.
-Vi har gjort teknisk undersökning på platsen, säger Peter Persson.
En polispatrull åkte hem till kvinnan och tog hand om henne och såg till att hon kom till Universitetssjukhuset för undersökning.
-Kvinnan har beskrivit att mannen är omkring 25 år och att han var klädd i en svart jacka eller väst med hårdrocksknappar. Vi är angelägna om alla iakttagelser från Södra Strandgatan Storbron Järntorget och Gamla gatan, säger Peter Persson.

När kvinnan tog sig till bostaden var det från Gamla gatan och västerut.
Polisen är intresserade av alla iakttagelser och speciellt under tiden mellan 02.00 och 03.00.
Den som har uppgifter kan ringa polisens nationella nummer 114 14.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0