Trött !

sitter här å halv sover!! Vian har däckat i min säng och sandra och natta sitter i soffan och har samtal haha ska snart  försöka sova iallafall håller på å slockna nu :/ haha bilder från ikv kommer nog imorrn

Natti

Utgång

Sitter och väntar på sofie ska förfesta lite här får se om de kommer fler hit elr inte hehe . Blir Utgång ikv till frimis ,kommer bli nice eftersom alla har fått lön och då kommer de vara mkt folk , som tur att man är vip ikv :)
Nu ska jag fixa mej lite skriver kanske senare kan inte lova nått !
Ciaao


Hjäääälp !!

Vilka linser ska jag beställa ?!?! HJÄLP MEJ !! 


                        


myskväll

Drog och mötte sofie sen drog vi till Elvis och köpte kycklingsallad ! drog hem till mej och kollade på en film som började kl 21:00 , kommer inte ihåg vad den hette men hade redan sett den. Sen drog jag sofie ut och gick me lady lite sen drog hon hem, nu sitter jag och chillar lite ska snart sova.


Oh happy day.... NOT!

haaapp  börja bli små sjuk nu oxå, TOPPEN!
Kan inte sommaren komma NU NU NU !?

Lite saker som jag ska köpa snart :) 

Snöar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nfnasfnsknfoeitnhirhepö<ono !!!
Äckelsnö!!!
Är så arg för att snön har kommit tillbaka, nyss va de inte så mkt snö ute det va typ bara is, sen idag SNÖSTORM !!!!! 

Guld Helg

kanon helg har jag haft de me mina flickor och grattis vian som fyller idag (: 
Fredags vart de förfest och sen vidare till strömpis sen drog jag och ida på efterfest !
I lördag förfest sen fest !

( bilder från i fredags på förfesten hos mej )


Slingor på g !

Nu ska jag springa till bussen ska till willy´s där jag ska träffa alina ska köpa lite hårfärg, sen ska vi hit till mamma och färga mitt hår sen blir mys och skitsnack me baby alina (:

Yes ska bli mer blonda slingor :)Tunga Dans låtar !


Vilken Vänskap kan man få dej att hata en person så jävla mkt ?

Att hata en person som kallas din vän .
Sprider FALSKA ryckten!

Det ända jag kan säga till de personerna e är STICK!

Jag ställde upp för dej men du gav tillbaka skit. men jag skiter i !

Att en idiot som du barde veta bättre

Det jag menar med ALLT är att du ska HÅLLA KÄFTEN!

Se dej omkring, Du är INGETING !!

Så snart har du ingeting kvar!

Jag hoppas att du inser vad du gjort FALSK vänskap !

Du gav mej svar på frågan vem du egentligen är

Så idag vill jag berätta för alla vem du är, Vilken människa du är !

För mina äkta vänner som känner mej, vad jag än säger och

vad jag än gör så stöttar dom mej till den dagen dom dör !

Charlie bit me (:


Inte okej!

En sak jag verkligen hatar .. de e RASISTER! dom är själviska och tänker inte efter! Blir så förbannad när jag ser sånna på Tv ! Skärp er för i helvete !

Kolla på Videon och tänk efter att de e inte ni som har haft de svårt !
mammsi ikv <3

Hellu packar lite nu ska till mamma ikv. Hon kommer och hämtar mej nångång efter hon har hamtat lillsyrran hos storsyrran :)

Puss


Slingat Håret

Igår så drog jag till sofie och hjälpte henne me att locka hennes hår som tog ca 2 timmar. Sen började hon och jag fixa oss eftersom båda skulle ut. Sofie skulle till sandra som hade lokalfest och jag skulle dra hem till natta för att fira en annan sandra. mötte sandra vid resecentrum sen gick vi till natta där även danni va och senare kom vian. Drack lite sen vid 23:30 drog vi till strömpis som vart rätt nice elr aah jag å natta hade iallafall kul haha! Sen drog alla hem och sov.

Idag så drog gick jag och mötte sofie vid press så gick vi till krämaren för att köpa hårfärg o så, Sen så slingade sofie mitt hår och färgen räckte inte till alla slingorna haha både jag och sofie vart lite oroliga och började as garva hahahaha men de vart rätt okej som tur, sen drog vi till mc och käkade oss mätta. Gick till henne sen och kollade på tv sen drog jag hem. 


GodnattYes honom har man sett
live
God morgon

Hellu vaknade vid 9 fixade mej lite nu sitter jag å väntar in tiden tills jag börjar i skolan, börjar kl 10:15.
Sov FÖÖÖR skönt i natt, ville bara lägga mej i sängen igen och somna om :(
Ne nu ska jag börja röra mej
Hörs senare!
Ciao

HAHA Klockren !


HAHAHA Annars blir jag VÅLDSAM!!

Tabbar!


Ruuuuumpaaaa


Måste börja !

                  Dags och börja me körkortet!!!


just nu

Jag sitter och räknar plåster på mina sår, aldrig kommer som läkas med tiden som går. Dom sitter kvar föralltid och det gör ont varje gång som jag blir påmind. mina ögon är fyllde av sorg. Ett sprucket hjärta och minnen som inte går och radera. Vad gör jag på jorden när jag inte ens är värd att leva. Jag har sjunkit till botten, kommer inte längre upp har inte samma styrka inom mej som jag hade förut. Jag har försvunnit hittar inte längre mej själv. Min glädje är borta nån har tagit den från mej, Det är svårt att bygga upp ett nytt liv som bara rasar. Jag känner hur ångesten växer så fort jag vaknar. Den följer mej hela dagen, vägrar slita dej loss. Rädsla har tagit  över en stor del av min kropp. Det hade varit bättre om jag inte fanns. Jag önskar att jag kunde ge livet en ny chans.
När jag blundar vill jag stänga ögonen för gott. Säga hejdå till detta liv jag har fått. Jag ber till gud att få bort min depprition här ifrån, kasta iväg den så långt bort det bara går. Jag vill inte leva med sorgen som styr över mitt liv. Vill känna att lyckan ändå finns. Det blir jobbigare att gå för varje steg jag tar. Jag undrar hur många tårar jag har fällt på några dar. Men jag ska inte ge upp, har framtiden framför mej. Kanske allt vänder snart och blir bra igen. Vill få tillbaka min gjädle mitt riktiga jag. Panik och ångest är en del av min vardag. Jag känner mej ensam vill inte vandra själv. Jag vill höra att folk faktiskt tror på mej. Jag håller huvudet högt har kvar mitt hopp. Inombords är jag stark efter allt jag har genom gått!


Godnatt !

Vaknade hos linn idag, gick och käkade me henne å hennes tvilling sofie på grillcorner, sen kom deras syster emma och lämnade idolfilm elr vad man ska säga haha. satt och kollade på de lite stund sen har vi mest suttit å softat. linn och jag satte på oss ansiktsmask  å hade dee lite mys , men nu ska vi sova

Godnatt !

Bjuder på bilden

 


05:52

är hos linn och vi kan inte sova ! har varit me henne hela kvällen och haft mys så smaka på den du . ska försöka sova nu
natti 


Lite bilder från idag

 


2010-01-05

hejsan

vaknade kl fyra idag :S vart sent igår haha va hos bästa vän från kl 7 - 01. vi kollade på 4 filmer så de tog lite tid och se alla haha vi hade fixat massa mys me dicka och godis / chips å lite mer ! sen när vi skulle ut å röka på hennes balkong så va de några på andra sidan gården som skjöt racketer och varken jag elr linn va berädd på de så vi vart skit rädda så jag hoppade på linn och tog tag i henne och började as garva sen hahaha

Just nu sitter jag hemma hos linn och kollar på film igen men hon är och äter så jag tänkte passa på att blogga. får se hur länge jag blir kvar här och hur många filmer vi ska se ikv då haha !
jag irreterar mej på linns löshår som ligger på golvet har suttit och kollat på de helatiden nu haha !!


Mat

Igår drog jag till casy och vi festade ..säger bara HAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!

nu är jag för hungrig ska dra och käka lite bakismat " Pizza " ska träffa bästavän där oxå som ska hålla mej Sällskap!

Ciaaao


RSS 2.0