Valborg

JAAA !! Jag mår bättre idag ! Har bara lite ont i halsen men de e inte så farligt, de va ju värre igår när jag kände mej helt febrig :S
Idag är de valborg.. Har inga planer om vad som händer ikv, ska iallafall va me den Sami ♥
jo justede vi ska da till maxi senare och köpa ttacos och äta de senare idag/kväll. Mysigt :)




Godnatt nu ska vi sova:)

dsc00572 (MMS)

Godnatt nu ska vi sova:)


Vad sööööt


katter som pratar


Haha inte lite arg heller


Haha många minnen med denna låt!


Vill inte bli sjuk !

åååh vill inte bli sjuk nu.. känns som om jag har feber och snoret bara rinner har ont i huvudet bläää :( Synd om mej ju ! Men som tur att älskling tar hand om mej ! Eftersom jag har mått dåligt idag så har jag inte gjort ett piss. :)


Vad Ska Ni Göra På Valborg??


Gamla Bilder
















Svartsjuka Är Rädslan Att Förlora Den Du Älskar Mest!


Känner mej sjuuuk !! :(


Lyxfällan

Sitter och väntar på att lyxfällan ska börja. Rosanna ska vara med så då äre ett måste att kolla på de haha ! :D


Bloggaren Rosanna Charles lägger pappas pengar på smink, cigaretter och dyra restaurangbesök. Nu hopar sig de obetalda räkningarna och rumskompisen Jackie Ferm får betala hyran


Demarco


Cykel

Fixde min cykel idag. Tack Älskling för att du hjälpte mej, du är bäst
Men när vi kom ner i källaren där min cykel stod, så äre nån j*vla snorunge som hade sprayat sadel silver. fööör fult äre och så måste jag köpa ny sadel.. mm jätte kul!!! jädra snorungar som inte har nått för sej om dagarna!!
Men nu funkar cykeln iallaall så nu blire att cykla ist för att gå eller ta bussen nånstanns :D


Är hos pappa nu

Väntar på älskling sen ska vi dra upp på stan en stund :)



Jag vill åka till Thailand!


Måndag

Dagen har varit helt underbar idag! Sol och värme är alltid gött. Gick ut i solen och solade hela dagen och senare vart de grillning men älskling. När vi kom in igen så tog vi de bara lugnt, Ska snart hoppa in i duschen och sen sova. Hoppas att jag får mina pengar imorn så kanske de blir en tur på stan elr nått. Då skaj ga köpa jädra cykeldäck så jag kan börja cykla haha.

Myser

Har varit ute hela dagen idag. Solade och körde lite fotboll hela tiden för skönt! Om de bli lika fint väder imorrn så blire solning :)

Just nu sitter jag och älsklingen å kollar på tv och myser.
Ska snart gå å sova tror jag...
Ciaao

Söndag

Vaknade vid halv 11 tiden satte mej på alkongen och käkade frukost. Ska snart dra ut och sola med älskling. De e ju för fint väder ute !! GILLA!! :)

Bloggar sen när jag är tillbaka

Gårdagens

Drog till Natta och började göra iordning allt, hon färgade håret på mej sen hoppade jag in i duschen. När jag kom ut från duschen så va de bara att börja fixa sej. Vid 8 - 9 tiden kom alla. Började sätta på grillen och började hinka :) Grillade korv med bröd men vissa vart lite misslyckad haha. Vid 12 tiden drog alla vidare till Strömpis och de första som händer när vi kommer in är bråk! Fan vill folket som håller på när man ska ut och ha kul!
Efter strömpis så drog jag och älskling till Grillcorner för att käka sen vidare hem till natta för att efterfesta men vi va inte kvar där så länge eftersom vi va för trötta haha När vi kom till älskling så däckade vi direkt!

Hade de jätte kul igår och kommer göra om de. Massa mys med grillning och alkohol ! Tack alla som kom :)



Glad Påsk


Fredag

Hellu. Ska fixa lite och packa lite som ska med till Natta Ikv så skah jag och Natta har grillfest :) Är skit taggad tills ikv d kommer blii guuuuld!!  Ska försöka skynda mej lite så jag kommer fort till Natta! Har massa saker som ska vara klar innan all folk kommer ;)


Grattis Nathalie på 20 årsdagen ! <3


Trött

Har jätte ont i mina fötter efter vandringen på stan. Gick i alla affärer som fanns för att hitta saker tills imorn för då blire PARTY. Gick oxå in på Systemet för första gången och köpte lite dricka, Självklart frågade dom efter mitt legg och jag visade stolt upp den :) Va även inne i en ny affär som heter NewYork fanns fina kläder men de för mkt folk som va där så vi kollade inte så noga, Fanns skit snygga solglasögon som jag ska köpa när jag får mina pengar :thumbup:


Dagens Köp




Nu drar vi till stan

Ciaao


Torsdag

Satte oss på balkongen och käkade frukost, solade oxå och de är föööör fint väder:) Ska snart dra upp på stan och gå runt där. Sen får vi se vad som händer


Onsdag

Vaknade vid 7 tiden idag Eftersom jag skulle få besök av Nattis ( Lillsyrran ) som kom vid kvart i 8 på morgonen :) Vid halv 9 gick jag sami och nattis till natta för att lämna lite saker, sen gick vi hem till Pappa. Fick present av han och vi va där i ca 5 timmar. Han bjöd oss på mat och prat!
 
Vid 3 tiden gick jag och älskling hem till han, för skönt väder idag så vi gick istället för att ta bussen :thumbup:.
När vi kom till han så lämnade vi lite saker sen gick vi till maxi för att handla. Jag fick panik när jag va i Maxi eftersom de va FÖÖR MYCKET FOLK där som krigade fram speciellt vid godiset eftersom de va 35 kr/kg så vi krigade fram. Självklart köpte vi 1 kg  till påska kärringarna som kommer komma :D



Kollade på Husk "skräckfilm" för nån timma sen.. FYFAN vad rädd jag vart. Satt och hoppade till hela filmen. Både jag och älskling satt på varandra tillslut!! Den är verkligen värt att se till er som inte har sett den. Den är näst bästa skräckfilm jag har sett hittills.



Nu kommer jag alltid och vara rädd för fågelskrämmare!

Alexa Goddard


HAHA


Basshunter - Det är fest i hela huset!


Måndag

Hejsan!
Igår så fick jag frukost på sängen och en " Vacker " sång av Älsklingen. Han va helt död och ändå sjöng han för mej haha så söt! ♥
Träffade inte min familj igår eftersom de är lite knas. Men vi ska fira mej snart. Firade mej med Sami och vi hade de Guld.

Vill även säga Tack till alla som har ringt, smsat och grattat mej genom facebook, Tack!♥

Just nu sitter jag och väntar på Mamma och Nattis som ska komma och hämta mej. Vi ska till Brickebacken och jag ska hjälpa dom att pack eftersom dom ska flytta. Bodde hos mamma förr så har lite gamla saker som jag ska ta med. Fint väder äre oxå så vill hinna sola lite idag :)



Igår så åkte Annie ut från Big Brother.. inte för att man kommer märka att hon är borta jag menar hon syndes inte så mkt. Hon va ju alltid för sej själv och deppade å sånt haha. Hon va lite skumm...





GRATTIS TILL MEJ ! 20 ÅÅÅÅÅRR!!!


1 DAG KVAAAAAAAR !!!!!


Lördag

Vilket härligt väder de är nu då ^^ Äntligen sooool :thumbup: Ikv så vet jag inte vad som händer haha , som vanligt! Ne men nått hittar jag på :)

Bilden togs i måndags när jag och älskling gick en promenad vid sjukhuset



Ska kolla på big mama like father like son ville se den på bio men kunde inte hålla mej haha. Äre nån som har sett den? jag älskar ju Big mama ! :D


HJÄLP!!! Vilken klänning är finast?!!


Fest sugen ? JA!!


I Love U <3

Vet du att du är söt när du ler?
Att jag smygtittar på dej när du inte ser?
Vet du att jag älskar att höra ditt skratt?
Att jag drömmer om dej varje natt?
Vet du hur ofta jag tänker på dej?
Att du med glädje fyllde hela mej?
Vet du hur söt du är när du är sur och tvär?
Att det är dig jag håller kär?
Vet du att jag tycker om ditt sätt att gå?
Att jag önskar att det föralltid kommer va vi två!
Vet du att jag tycker om dej?
Jag älskar, älskar, älskar dig
Från det kan ingen hindra mig♥


Dagens lunch


Nu drar jag ut !


T.A.T.U


2 DAGAR KVAR!!!!!!!!!!


Morgon trött !


God morgon

Ska snart ta en jogging tur till soc sen tillbaka igen . Ska se hur länge jag kan springa utan att hämta luft ! Längesen jag sprang men de behövs haha! Hallå ?! Skulle inte de vara sol och fint väder idag ??! var är solen då :question: Jag som ville sola idag :(

Frukost


Haha Gurkan !


christina aguilera


3 Dagar Kvar !!!


Igår så ..

Gick jag till Natta för att vi skulle sola på hennes bakgård! Meeeeeeeeeeen självklart så vart de mörka moln ist , Vrf ska de alltid bli nått när man ska göra nått man har längtat efter :question: Men vi gick ut iallafall och satte oss på filten och lyssnade på lite musik och snackade :thumbup:.Sen Drog jag och mötte älskling sen gick vi hem till han. Gjorde lite mat sen kollade vi på filmen Psalm 21 och jag tycker att den SÖÖÖG !! för dåligt! :| 

Idag får jag se vad som händer ska skicka in mitt CV till vissa :)


Psalm 21

Ska kolla på Psalm 21 .
Äre nån som har sett den. är sen bra?!


Tisdag

Hejsan!
Igår gick jag och träffade Natta, Drog sen till meddo för att hon skulle sola lite :) Sen gick vi till Resecentrum för att hon skulle boka biljetter Sen gick vi vidare till Skatteverket för att fixa lite papper..
Drog sen till älsklingens jobb och satt där och hade de trevligt, vart bjuden på fika! Efter han hade slutat så gick vi till stan och köpte glass och satte oss vid slottet och njöt av solen! Gick sen hem till älskling och gjorde lite mar och satte oss ute på balkongen och käkade. Satt på balkongen rätt så länge ååh vad jag älskar sommarkänslan !!

Ska nu dra till natta sen ska vi dra och sola sen får jag se vad som händer :) Ciaaao

Måndag

Hejsan! Ska bara blogga lite snabbt.. Har precis tvättat håret ska nu börja fixa mej. Sen ska jag förbi Natta där hon kommer och stå å vänta på mej.  Sen ska vi till Försäkringskassa och fixa lite saker.. Sen får vi se vad som Händer :)
Ciaao

Exakt 1 Vecka Kvar!!!!!


Pepsi Generation


Lördag

Hejsan!
Igår så träffade jag Sofie, Drack och snackade massa om gamla och nya tider . Hade Mycket trevligt :D
Sen kom sami och va med oss lite :)
Idag har jag inte gjort så mycket, Samis familj kom idag så de vart lite fika och prat. Trevligt Trevligt :)

Några Gryma Dansare Som Sofie Visade Mej Igår!! Fan vad jag saknar dansen när jag såg dom!

Önskelista!


Är sugen på Jordgubbar!


Dagens låt


Jag Älskar Dej <3


Massage

Idag ska sami göra helkropps massage på mej ..
Han hade faktiskt lovat mej de och han ska göra de i 45 min :) Kommer bli nice!!



10 Dagar kvar

Onsdag

Igår så bakade jag bullar hihi ska försöka baka lite mer imorrn och muffinsar. Har nyss städat klart i lägenheten så nu sitter jag och väntar på att golvet ska bli torrt..
Lite kul och kolla på lipton nu när han springer runt och glider helatiden haha, han älskar verkligen när man moppar golvet han vill så gärna ta i moppen men de e för blött ;) haha!
När golvet äär torrt så ska jag ställa mej vid disken och diska sen blire att kolla på Big Brother sen blire att sova. Börja känna i ryggen oxå att jag får lite ont.. börjar bli gammal buhuhu:(


11 Dagar kvar!



Har haft på låten "oh boy" hela tiden när jag har städat !

Vad Lipton gör på dagarna :) !

* Lipton kollar på fåglar


* Lipton sover


* Lipton Lipar


Lipton :)


Jag just nu

Väntar på älskling


Den bästa som finns <3


Vilken Klänning är finast?!


Måndag

Hejsan!
Idag ska jag dra till biltema och kolla efter cykeldäck så jag äntligen kan cykla haha ! Kommer bli föör gött de!
Men ska dit sen när älskling har slutat jobbet.. Han ska även hjälpa mej med en Ansöka som jag ska skicka in till Maxi! Fattade inte allt så behöver lite hjälp :) Hoppas att jag kan få jobb där , skulle va guld! :)


Söndag

Har nyss kollat på End Of The Line som va skit dålig. Sämsta skräck filmen jag har sett haha! Men ikv ska vi kolla på Dance Flick, jag tror att jag redan har sett den :)



Älskling ligger och sover lite nu ska väcka han kl 5 sen ska vi gå till pizzerian och köpa mat.. Nej de kommer inte bli pizza för mej ska äta kycklingsallad :) Ska städa lite idag oxå innan Big Brother börjar :)



14 Dagar kvar
;)


Lördag

Vaknad vid 12 tiden idag, hoppade in i duschen direkt sen åt jag lite frukost o sen börja fixa mej!
Halv 3 kom Jenny och Fredrik o hämtade mej och sami sen åkte vi hem till Morfan och Ulla.
Nattis fick lite presenter eftersom hon hade fyllt, vart lite fika och tårta.  Massa Trevligheter tsm med familjen, sen vare första gången Sami träffade Morfar och Ulla :thumbup: Vid halv 6 åkte vi därifrån..
Ikv blire lugnt ska kolla på streetdance 3d :)


Nattinatti

Arbetsförmedlingen gick bra.. Efter jag va klar så gick jag till älskling som satt och väntade på mej i väntrummet. Gick sen till farmor , sen till samis syster. vart lite fika och snack :)
Drog sen till älskling och kollade på Äntligen fredag sen talangen , har inte gjort så mkt mer.
Imorrn ska vi till min morfar där mamma, Nattis, Morgan, Jenny och fredrik kommer vara. Ska fira alla oss eftersom jenny och nattis har fyllt sen så fyller jag snart:)

Nu ska vi sova så säger godnatt!

Drar till..

Arbetsförmedlingen nu :) Har möte kl 13:00 Sen kommer älskling dit sen blire en liten tur på stan :)

Ciaaao

Fredag

Hejsan !
Idag kommer de nog bli en lugn dag, 1 April oxå så ska se om jag kan lura älskling nånting hihi . Inte så långt kvar till jag fyller heller ;)
Älskling va på stan igår och han berättade att han kollat efter födelsedagspresent till mej, Naaw!
Ikv så ska jag kolla på Talangen som börjar kl 20:00 på kanal 4 om de inte blir några andra planer. Har lust ich dricka idag eftersom de va längesen , men kommer nog inte palla de hehe.


RSS 2.0